Redactia.ro
Home » Monden » Tu o recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din România

Tu o recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din România

Tu o recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din România

Este una dintre cele mai cunoscute soliste și vedete din România, însă puțini au recunoscut-o atunci când a postat această fotografie. Tu ți-ai dat seama cine este?

Tu o recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din România

Este cunoscută de aproape toată țara, iar vocea ei este ușor de recunoscut, asta pentru și-a consolidat cariera pe talentul său. În prezent este profesoară de canto și jurata unui show televizat urmărit de milioane de oameni. Cu toate acestea, ultima fotografie postată pe contul său de Instagram i-a făcut pe fani să se uite de două ori.

Nu va mai ținem în suspans și vă spunem că tânăra superbă din imagine este nimeni alta decât Ozana Barabancea. Artista a postat de curând o poză cu ea din tinerețe, unde trăsăturile îi sunt puse în evidență foarte bine. Fanii au rămas surprinși de fotografia postată și au asaltat-o cu comentarii în care i-au spus câte de superbă și frumoasă este.

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri emoționante

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a făcut de curând câteva declarații emoționante în cadrul unei emisiuni TV. Artista a vorbit despre credință, spunând cât de frumos a fost învățată de cei dragi să-L iubească pe Dumnezeu, dar și ce mare minune a trăit datorită ei. Jurata a declarat că încă de mică a fost învățată să meargă deseori la biserică, să se închine, bunica ei fiind cea care i-a explicat cum să facă semnul crucii de la o vârstă fragedă. În urmă cu opt sau nouă ani, vedeta susține că a avut o revelație, trăind practic o minune, atunci când a văzut că un perete complet zidit s-a luminat.

”Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vis a vis de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții… La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze”, a spus Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni Tv.

Mai mult, Ozana Barabancea susține că a auzit o voce care i-a spus că totul s-a schimbat, că drumul ei va duce de acum încolo către biserică. Celebra cântăreață a mărturisit că nu s-a speriat, ba din contră a fost foarte surprinsă de ceea ce are în fața ochilor și s-a bucurat. La acea vreme, artista a ales să nu vorbească cu nimeni despre ce i s-a arătat, preferând să vorbească doar cu ea însăși.

”Parcă o voce mi-a spus: „totul s-a schimbat”. Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine. Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat”, a mai transmis artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: