Redactia.ro
Home » Monden » Tu o recunoști? Cum arăta în copilărie una dintre cele mai apreciate artiste din țară

Tu o recunoști? Cum arăta în copilărie una dintre cele mai apreciate artiste din țară

GALERIE FOTO (2) Tu o recunoști? Cum arăta în copilărie una dintre cele mai apreciate artiste din țară

Este una dintre cele mai cunoscute artiste, dar în aceeași măsură și cea mai discretă. Diva se laudă cu o carieră de succes, dar și cu o familie pe măsură!

Cum arăta în copilărie una dintre cele mai apreciate artiste din țară

Artiștii au început să scoată din cutiite vechi fotografii cu ei de când erau mici și să le împărtășească cu fanii lor. Una dintre acești artiști este și Alina Sorescu, care i-a uimit pe urmăritorii ei de pe Instagram cu o imagine cu ea din copilărie.

Alina Sorescu este soția unui creator de modă, mamă a două fetițe, cântăreață și profesoară de canto pentru picii care-și doresc să îi calce pe urme. Este o artistă desăvârșită, dar și o vedetă care ține foarte mult la intimitatea ei.

Pe Instagram, diva a publicat o fotografie veche, în care este de nerecunoscut și asta pentru că a fost realizată alb-negru, dar și pentru că timpul a schimbat-o. Ce-i drept, fanii au rămas plăcut surprinși să o vadă într-o astfel de ipostază pe artista lor preferată, însă au observat și un mic detaliu.

Tu o recunoști? Cum arăta în copilărie una dintre cele mai apreciate artiste din țară

Fanii de pe Instagram au fost fost copleșiți de drăgălășenia pe care artista o emana la acea vreme. Aceștia au spus în masă că un singur detaliu a rămas neschimbat: ochii. Se pare că ochii Alinei Sorescu sunt cei care au atras și atrag toate privirile. Ce-i drept, diva este și posesoarea unei priviri profunde, care-ți taie respirația.

”Ochii au fost și sunt marcă înregistrată”, ”La fel de frumoasă ca și acum”, ”O dulceață de fetiță”, ”Așa ochi mai rar”, ”Ochii ăia”, ”Senzațională”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor artistei la vederea fotografiei care a adunat sute de aprecieri în mediul online.

Alina Sorescu a negat zvonurile despre divorț

Alina Sorescu și Alex Ciucu au ignorat mulți ani zvonurile că mariajul lor ar merge prost și că și-ar spune adio. Acum, Alina Sorescu vorbește în sfârșit despre subiectul care a răscolit fanii cuplului și care nu dorește să-l mai vadă în presă și anume, despre divorț.

Artista s-a căsătorit cu Alexandru Ciucu în anul 2010, iar între ei există o diferență de 10 ani, fapt pentru care toată lumea a preconizat că divorțul nu avea să fie departe. Până una alta, Alina și Alexandru au făcut împreună două fetițe și se bucură de evoluția lor, mai ales că micuța Carolina pare că dă semne că vrea să calce pe urmele mamei.

”Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu şcoala de muzică şi una dintre fete a avut febră, aşa că am stat cu ea. Alex a fost la golf şi la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obişnuită. Lumea mondenă e mică. Celebritatea, într-adevăr, nu este uşor de dus pe umeri. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învăţată cu astfel de situaţii. Vreau să-mi văd mai departe de activitate şi familie”, a declarat Alina Sorescu, pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: