Redactia.ro
Home » Monden » Tu o recunoști? Este una dintre cele mai celebre și talentate cântărețe de la noi

Tu o recunoști? Este una dintre cele mai celebre și talentate cântărețe de la noi

GALERIE FOTO (2)

În pozele de mai sus este una dintre cele mai talentate cântărețe pe care România le are. Succesul ei este într-o continuă creștere, mai ales după participarea la o binecunoscută emisiune de interpretare. A scos ani larând hit după hit și înainte de pandemie avea concerte cu duiumul.

Cine este frumoasa solistă din imagini

Este vorba despre Ami, frumoasa cântăreață cu părul cârlionțat. Ami și-a încântat fanii după ce a publicat o filmare cu ea de când era mică și urca pentru primele dăți pe scenă. Frumoasa artistă era un cumul de talente încă de la o vărstă fragedă. Ea apare purtând o rochiță deosebită cu tul albastru și are o melodie de-a dreptul reușită pe care o pune în evidență și cu un dans pe măsură. Ami a mărturisit că versurile melodiei sunt scrise chiar de mama sa.

În dreptul videoclipului, Ami a mai atașat și o fotografie, dar și un mesaj emoționant adresat fanilor săi cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

sursa foto: instagram

De 1 Iunie #donezoamintire ….și nu orice amintire, ci una dintre cele mai prețioase. Aveam abia 3 ani și îndrăzneam să visez și să-mi desenez în minte viitorul. Deseori stăteam în fața oglinzii cu un spray în mână, cântând și jucându-mă de-a “vedeta” iar de partea cealaltă a oglinzii, îmi vedeam reflexia pe cele mai mari scene, cu un microfon adevărat în mână, pășind în fața a mii de oameni care-mi fredonează muzica… părea IREAL…de frumos! Visul meu continua să prindă aripi și contur atunci când părinții mi-au spus că tot ce vedeam eu în acea oglindă va deveni REAL într-o bună zi. Că nu trebuie să-mi fie teamă să-mi urmez visurile, să cred în talentul și puterea mea! Și iată-mă: Sunt AICI și ACUM…și-mi fredonați muzica! Viitorul meu de atunci, proiectat într-o oglindă, îl trăiesc azi. Acea AMIntire e vie și o retrăiesc prin voi în fiecare zi. 🙏Ce vreau să punctez este faptul că am fost o norocoasă să cresc într-o familie care să-mi fie alături la orice pas, care să mă ajute să-mi descopăr pasiunile și să trăiască odată cu mine visurile din copilărie….ca azi eu să am aceste amintiri de povestit! LA MULTI ANI pentru toți copiii lumii!P.S Versurile melodiei pe care o cânt în filmare, au fost scrise de mama♥️ 🌈„, a fost mesajul publicat de AMI alături de fotografiile cu ea de când era mic copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: