Redactia.ro
Home » Monden » Tu o recunoști? Este una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi

Tu o recunoști? Este una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi

GALERIE FOTO (3)

Fetița din imagine este una dintre cele mai talentate, dar și cele mai frumoase cântărețe din România. Ea a fost căsătorită cu un cântăreț român la fel de celebru cu care are o fetiță. Dacă încă nu ți-ai dat seama despre cine este vorba, iată că fetița superbă din imagine este nimeni alta decât Misha.

Misha, frumusețe fără cusur

Misha, pe numele ei Mihaela Sotrocan, are 30 de ani și este de o frumusețe răpitoare. Frumoasa artistă a intrat în atenția presei mai ales după ce s-a căsătorit cu Connect-R. Cei doi au avut o frumoasă poveste de iubire care a dus la căsătorie la nici patru luni de relație. Cei doi artiști au împreună o fetiâă superbă, dar din nefericire, povestea lor de iubire s-a risipit rapid și au luat-o pe drumuri separate.

Cu toate că au divorțat cei doi au relație foarte apropiată de dragul fetiței lor. În neumărate rânduri presa a speculat o împăcare între cei doi, dar Misha a făcut lumină de fiecare dată spunând că ei sunt doar niște părinți devotați care au rămas buni prieteni.

sursa foto: instagram

Ce declară cei doi despre divorț și o posibilă împăcare

Adesea, Misha și Connect-R au fost „suspectați” că s-ar fi împăcate, dar de fiecare dată cei doi au negat acest lucru, precizând că îi leagă doar o bună prietenie de dragul fetiței lor.

Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru. „, a fost un mesaj publicat de Connect-R în cinstea mamei copilului lui.

Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine. „, a povestit Misha în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: