Redactia.ro
Home » Monden » Tu o recunoști?! Imagini inedite din tinerețea unei celebre soprane a României

Tu o recunoști?! Imagini inedite din tinerețea unei celebre soprane a României

GALERIE FOTO (2) Așa arăta Ozana Barabancea în tinerețe.

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este una dintre cele mai emblematice profesoare de canto din România, cunoscută și apreciată pentru contribuția sa la scena muzicală. Cu toate acestea, popularitatea ei a crescut considerabil odată cu prezența în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde și-a pus în valoare și latura de jurată creativă și plină de umor. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc aspectul său din tinerețe.

Transformarea fizică remarcabilă a vedetei

Cea care a fost o blondă înaltă și slabă, atrăgând toate privirile în anii ’90, se remarcă astăzi prin schimbările fizice uimitoare prin care a trecut. Ozana Barabancea a surprins publicul într-un mod șocant prin pierderea a 59 de kilograme, rezultatul unei intervenții chirurgicale la stomac. Această transformare a adus-o în prim-planul atenției și a stârnit curiozitatea fanilor cu privire la cum arăta în tinerețe.

Galeria foto alăturată acestui articol oferă o privire rară asupra tinereții Ozanei Barabancea, atunci când avea doar 20 de ani. În acea perioadă, soprana era deja înaltă și avea un păr blond fermecător. Stilul său subțire și apariția sa atrăgătoare rivalizau cu cea a unui fotomodel, lăsând o impresie de neuitat.

Ozana Barabancea are 54 de ani.
Sursa foto – Facebook | Ozana Barabancea are 54 de ani.

În prezent, Ozana Barabancea continuă să impresioneze cu vocea sa de excepție și cu prezența sa carismatică în emisiunea „Te cunosc de undeva”. Însă, transformările prin care a trecut de-a lungul anilor arată dedicarea sa către sănătate și frumusețe. După intervenția la stomac, artista a devenit mai conștientă de alimentația sa și se menține în formă printr-un regim echilibrat și stil de viață sănătos.

Cum și-a recâștigat încrederea în sine Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a împărtășit cu fanii săi că, pe lângă transformările fizice, a apelat și la intervenții chirurgicale estetice pentru a-și îmbunătăți încrederea în sine. Cu toate acestea, dezvăluirile sale despre dieta și obiceiurile de viață sănătoase subliniază importanța grijii personale și a dorinței de a se simți bine în propria piele.

„Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici.

Aș vrea să îmi pun silicoane, doctorul mi-a zis că nu este cazul pentru că am tot ce îmi trebuie, eventual doar să îi micșorez și doar să îi reconstruiesc.

Am stat cu genunchii ridicați timp de două luni de zile, am dormit doar pe spate. Mi-aș dori să mai slăbesc trei kilograme, acum am 69 de kilograme, dar am avut 128 maximum”, mărturisea Ozana Barabancea.

În concluzie, imagini rare cu tânăra Ozana Barabancea dezvăluie o latură mai puțin cunoscută a celebrei artiste, arătând că transformările nu se referă doar la aspectul fizic, ci și la călătoria sa către regăsirea sinelui și a unei stări de bine durabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: