Redactia.ro
Home » Știri » Tunul financiar dat de Adelina Pestrițu. Cu ce companie multinațională a ajuns să colaboreze

Tunul financiar dat de Adelina Pestrițu. Cu ce companie multinațională a ajuns să colaboreze

Tunul financiar dat de Adelina Pestrițu. Cu ce companie multinațională a ajuns să colaboreze

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Tânara mămica face „ravagii” pe rețelele sociale, mai ales de când a pornit seria videoclipurilor despre bunele maniere. Mulți o iubesc, dar mulți o și critică. Recent, bruneta a pornit. o colaborare cu o companie multinațională

Adelina Pestrițu, premiu pentru cel mai bun influencer român la E! People’s Choice Awards

Adelina Pestrițu a fost recunoscută și oficial ca un influencer extrem de bun. În 2019 a fost desemnată cel mai bun influencer român la E! People’s Choice Awards. De atunci, comunitatea ei online a crescut cu câteva milioane de admiratori, părând că a obținut totul mult prea ușor. Adelina Pestrițu dezvăluie în acest interviu cum se construiește succesul în mediul online și de ce meseria de influencer nu e pentru toată lumea.

Tunul financiar dat de Adelina Pestrițu

Recent, Adelina Pestrițu a postat pe Instagram o nouă colaborare. După parteneriatul cu Fashion Days, se pare că vedetei îi merge din ce în ce mai bine. Cu ce companie multinațională a ajuns să colaboreze?

Cu ce companie multinațională a ajuns să colaboreze

„Viața e mai frumoasă în roz, chit că e cald sau frig afară, iar eu vin cu o veste la fel de roz. @samsungromania a lansat colecția Unfold the stylez realizată împreună cu @fashiondays , inspirată din noile telefoane pliabile Samsung Galaxy Z Flip3 și Galaxy Z Fold3. În colecție sunt piese versatile, pe care dacă le combini în câte variante vrei, poți construi sau transforma o mulțime de ținute. Vă las link în swipe să vedeți colecția! #AD #unfoldthestylez”, a scris Adelina pe Instagram la descrierea imaginii cu care face reclamă la Samsung.

Click aici pentru a vedea postarea.

Ce spune Adelina despre meseria de influencer

„Oamenii atacă influencerii foarte des prin asta: că nu fac nimic, că viaţa lor e simplă, primesc multe lucruri gratis pentru care ei nu fac nimic. În online câștigi atât cât muncești”, a povestit Adelina pentru Observator.

Iar munce se pare că nu e deloc una ușoară, ai nevoie și de multă tehnologie pentru a face fața cerințelor de azi. Iată ce a mai zis Adelina: „Cu telefonul merge până într-un punct. Încărcătoare, stabilizatoare. Lavaliere, să ne auzim bine când filmăm. Practic, aş putea să fac o mică televiziune cu toată aparatura pe care o am”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: