Redactia.ro
Home » Știri » Tuța Căldărar și-a pierdut viața în Italia, chiar în noaptea de Crăciun

Tuța Căldărar și-a pierdut viața în Italia, chiar în noaptea de Crăciun

Tuța Căldărar și-a pierdut viața în Italia.

Crăciunul anului 2023 a adus o veste tragică pentru românii din țară, după ce o concetățeancă stabilită în Italia, Tuța Căldărar, și-a pierdut viața într-un incendiu de baracă în noaptea de 25 decembrie. Descoperirea macabră a șocat întreaga comunitate, iar anchetatorii lucrează intens pentru a dezvălui adevărul din spatele tragediei.

Cauza morții a fost inițial un mister, dar în urma autopsiei s-a descoperit că Tuța Căldărar a fost ucisă de monoxid în timpul incendiului care a distrus baraca în care locuia la Ponte Adige. Cu toate acestea, cercetările continuă, iar autoritățile încearcă să reconstituie cu exactitate desfășurarea evenimentelor din noaptea fatală de Crăciun.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit informațiilor obținute până în acest moment, principalul suspect în cazul de omucidere din culpă este un bărbat macedonean în vârstă de 50 de ani. Acesta este considerat responsabil pentru construirea barăcii încălzite cu o sobă cu gaz, de la care s-a declanșat incendiul tragic.

Despre victima Tuța Căldărar se știe că trăia de aproximativ un deceniu cerșind în fața parcării subterane a spitalului San Maurizio. Femeia dormea sub un pod împreună cu alte patru persoane aflate în aceeași situație. Prietenul său, Fabio Carreri, a dezvăluit că Tuța îl cunoștea pe suspect și că acesta se purta în mod decent cu ea.

„Am întrebat-o de ce nu se duce la Caritas, oferindu-mă să o ajut să ceară informații, dar ea nu a vrut”, a declarat Fabio Carreri.

Tuța își câștiga traiul de zi cu zi din cerșit

Fabio Carreri a relatat pentru presa italiană că Tuța și bărbatul macedonean s-au întâlnit acum zece ani la intrarea în parcarea subterană a spitalului, unde femeia își petrecea zilele cerșind. El a adăugat că a încercat să o ajute să obțină informații de la Caritas, dar Tuța a refuzat. Cei doi păreau să aibă o relație destul de cordială, iar bărbatul mărturisește că de fiecare dată când o găsea acolo, îi lăsa ceva și asculta povestirile sale despre bolile ei și locurile în care dormea.

„În acești ani, am fost de multe ori la spital și de fiecare dată când o găseam acolo îi lăsam întotdeauna ceva. Îmi povestea despre bolile ei și despre locurile (teatrul) în care dormea și întotdeauna, și subliniez întotdeauna, avea urări de bine: orice lucru bun pentru mine, pentru soția mea, pentru familia mea, continuând cu urările ei de bine până când dispăream în garaj pentru a recupera mașina”, mai spune bărbatul.

Anchetatorii încearcă să stabilească circumstanțele exacte ale tragediei, iar misterul din spatele morții Tuței Căldărar continuă să captiveze atenția publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: