Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu este în al nouălea cer de fericire. Iubita sa, Alina Marymar, este însărcinată!

Tzancă Uraganu este în al nouălea cer de fericire. Iubita sa, Alina Marymar, este însărcinată!

marymar

Bucurie mare în familia lui Tzancă Uraganu. Alina Marymar, iubita acestuia este însărcinată, iar în doar câteva luni artistul își va putea îmbrățișa cu dragoste copilul, conform Spynews.ro.

Tzancă Uraganu, din nou tătic. Marymar este însărcinată

Familia lui Tzancă Uraganu va deveni mai numeroasă în doar câteva luni. Artistul se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea său copil, asta după ce anul trecut Alina Marymar, iubita sa, a trecut prin clipe delicate și a pierdut o sarcină. Solistul povestea anul trecut că dorește să petreacă mai mult timp alături de iubita sa și să poziționeze munca pe locul doi. Iată că visul de a deveni tătic alături de Marymar i se va îndeplini.

„Vara asta trebuie să terminăm cu cântările. Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătății cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit”, povestea Tzancă Uraganu în cursul anului 2022.

Solistul mai are doi copii alături de fosta sa parteneră de viață, Lambada. În prezent aceasta locuiește într-un apartament din Ștefănești în care însuși Tzancă Uraganu a ajutat-o să se mute.

Tzancă și Marymar s-au rugat la Sfânta Parascheva pentru a avea un copil

Tzancă Uraganu și iubita sa și-au dorit atât de mult un copil încât au mers să se roage chiar și la moaștele Preacuvioasei Parascheva. Este știut faptul că Sfânta Parascheva este ocrotitoarea femeilor și a copiilor. În tradițiile populare se spune că femeile care-și doresc copii și nu pot rămâne însărcinate, trebuie să se roage la Sfânta Parascheva pentru fertilitate.

Cunoscut mai este și faptul că Marymar a pierdut o sarcină, anunțul fiind făcut chiar de Tzanca Uraganu. Manelistul a mărturisit, cu sinceritatea debordantă, că a mers la moaștele Preacuvioasei Parascheva alături de Marymar pentru a cere ajutorul sfintei. Iată că rugăciunile le-au fost, într-un final, ascultate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: