Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu, gest impresionant în prag de sărbători. Artistul i-a impresionat pe internauți

Tzancă Uraganu, gest impresionant în prag de sărbători. Artistul i-a impresionat pe internauți

GALERIE FOTO (5) Hobby-ul neștiut al lui Țzancă Uraganu. Ce face mereu când are ocazia

Tzancă Uraganu, gest impresionant în prag de sărbători. Celebrul artist continuă să-i impresioneze pe internauții. În prag de sărbători, manelistul le-a oferit persoanelor nevoiașe mai multe cadouri, dar și o masă festivă ținută în propria casă.

Tzancă Uraganu, gest impresionant în prag de sărbători. Artistul i-a impresionat pe internauți

Tzancă Uraganu, gest impresionant în prag de sărbători. Este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România, iar de câte ori are ocazia, îi ajută pe cei nevoiași. În cadrul unui intervi, Tzancă Uraganu a declafat că a simțit că trebuie să facă un gest frumoas în prag de sărbători. Așadar, manelistul le-a oferit persoanelor nevoiașe cadouri, dar și o masă festivă organizatî la el acasă.

”Pentru mine asta este bucuria sufletului, când putem să ajutăm pe cineva. Nu am făcut-o public ca pe o laudă, consider ca asta nu este o laudă și ar putea să fie un exemplu și pentru alți oameni, care au posibilitatea de a-i ajuta pe cei nevoiași. Așa ar fi cel mai bine de sărbători, că e Paște, că e Crăciun. Să ajutăm cât putem de mult că așa este lăsat de la Dumnezeu, dar din dar se face Rai. Așa am simțit, că trebuie să ajut niște oameni, pentru că am și eu un copil. M-am pus în situație”, a declarat Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Tzanca Uraganu are o fetiță cu Lambada, femeia de care s-a despărțit în urmă cu ceva timp. În prezent, trăiește o poveste de dragoste alături de Marymar, de care este extrem de îndrăgostit. Recent, artistul a răsfățat-o pe brunetă cu o bruntă costisitoare, dar și cu un apartament de lux. De asemenea, Tzanca i-a cumpărat iubitei o masina de 20.000 de euro. Relația dintre Tzanca Uraganu si Alina Stoican este una serioasa, având în vedere că manelistul a cerut-o în căsătorie. Pe contul său de Instagram al tinerei, de profesie make-up, au apărut mai multe imagini care au confirmat acest lucru. Bruneta a postat mai multe imagini cu inelul cu diamaante, iar la descriere a scris “Yes”.

Tzanca Uraganu, despre copilăria sa

Recent, manelistul a vorbit despre viața pe care a trăit-o înainte să devină un artist cunoscut. Cântărețul a mărturisit că are o relație apropiată cu părinții săi și chiar dacă nu a crescut în luc, aceștia i-au oferit tot ce a avut nevoie. „Păi normal, cu părinții trebuie să ai mereu o relație frumoasă. E normal că așa trebuie să fii cu părinții, niciodată nu trebuie să-i lași. Așa cum ei au fost mereu lângă noi când eram mici și voiau să avem tot ce este mai bun, așa trebuie să avem noi grijă de ei acum. Nu pot să spun că am avut tot ce mi-am dorit când eram mic, dar nici săraci așa nu am fost. Am avut strictul necesar, nici mult și nici puțin. A fost cât trebuia!”, a declarat Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Chiar dacă la capitolul fidelității, Tzanca nu este cel mai bun. când vine vorba despre rolul de părinte, manelistul nu face deloc compromisuri și este tată cu normă întreagă pentru fiica sa în vârstă de numai trei ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: