Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganul și-a sărbătorit bijuteria pe patru roți în valoare de 350.000 de dolari. Manelistul a dat o petrecere pe stradă

Tzancă Uraganul și-a sărbătorit bijuteria pe patru roți în valoare de 350.000 de dolari. Manelistul a dat o petrecere pe stradă

GALERIE FOTO (4) Tzancă Uraganul și-a sărbătorit bijuteria pe patru roți în valoare de 350.000 de dolari.

Tzancă Uraganul și-a sărbătorit bijuteria pe patru roți în valoare de 350.000 de dolari. Manelistul face ce face și continuă să-și surprindă fanii. Tzanca Uraganul și-a cumpărat o nouă mașină, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de zile mari. De această dată, artistul și-a sărbătorit noua achiziție în plină stradă, cu lăutari.

Tzancă Uraganul și-a sărbătorit bijuteria pe patru roți în valoare de 350.000 de dolari. Manelistul a dat o petrecere pe stradă

Tzanca Uraganul și-a obișnuit fanii ca atunci când își cumpără o nouă mașină să organizeze petreceri inedite. Recent, manelistul și-a cumpărat un Rolls-Royce Cullinan, în valoare de peste 350.000 de dolari. Se știe că artistul este adeptul mașinilor scumpe, dar și extrem de luxoase. Acesta are mașini care depășeșsc cu mult suta de mii de euro, iar de fiecare dată organizează petreceri pentru a-și cinsti noile automobile. De această dată, Tzanca și-a sărbătorit bijuteria pe patru roți în plină stradă, cu lăutari. Manelistul a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu marea petrecerea. De asemenea, în imagini apare și un echipaj de Poliție.

Pe numele său din buletin, Andrei Velicu și-a cumpărat un Rolls Royce Cullinan, de culoare albă și a vrut cu orice preț să imortalizeze acest moment. Manelistul a dat o petrecee de pomină chiar în fața casei sale, chemând o formație de lăutari. Acesta și-a invitat prietenii și a dat dedicații pentru noua sa mașină, în valoare de peste 350.000 de dolari. La petrecerea noului bolid a fost prezentă si iubita manelistului, Marymar, care se bucură extrem de mult pentru partenerul ei. În trecut, Tzanca Uraganu a avut multe mașini luxoase. Acesta a deținut un BMW i8, o limuzină Rolls-Royce, Lamborghini Aventador, Ferrari California, Mercedes S Class, Porsche Cayenne, Mercedes GLE și multe altele. În prezent, manelistul deține un Ferrari 458 Spider, Mercedes S Class Maybacj și noul Rolls Royce Cullinan.

Tzanca Uraganul, detalii neștiute din viața lui

Tzanca Uraganul este unul dintre artiștii care a cunoscut un succes răsunător în anul 2020. Acesta a scos piese de succes, care au ocupat locul unul în trending o lungă perioadă de timp. Înainte că cunoască succesul, artistul avea un alt nume de scenă. „Tzancă Uraganul” a apărut în anul 2014, iar cei care l-au ajutat pe artist să își găsească numele de scenă sunt mama lui și Nicolae Guță. Andrei Velicu a primit porecla „Tzancă” încă din copilărie de la mama sa, inspirat dintr-un film pe care l-a văzut. „Uraganu” este apelativul pe care Nicolae Guță i l-a dat în urma unei cântări pe care au avut-o împreună. „Apropiații mă știu de Andrei Velcu și câteva persoane, pentru că așa sunt pe Facebook, de exemplu.

Tzancă mi se spunea de când eram mic, Tzancă îmi spunea mama, nu știu ce film a văzut ea pe timpul acela de mi-a spus așa, iar Uraganu mi l-a pus Nicolae Guță, când am scos o melodie cu el. Am scos o piesă cu el în 2014 și m-a anunțat el: ”Din partea mea, Nicolae Guță, împreună cu Tzancă, Uraganul muzicii. Și așa a rămas și chiar îi mulțumesc pentru numele acesta”, a declarat Tzancă Uraganu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: