Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganul simte efectele pandemiei. Manelistul și-a vândut un bolid de lux

Tzancă Uraganul simte efectele pandemiei. Manelistul și-a vândut un bolid de lux

Tzanca Uraganul

Pandemia de coronavirus începe să se facă simțită și în buzunarul lui Tzancă Uraganul. Cântărețul de manele a fost nevoit să își vândă una dintre mașinile sale de lux, un Rolls Royce.

Tzancă Uraganul simte efectele pandemiei

Tzancă Uraganul pare să fie și el afectat economic de pandemia de coronavirus. Drept urmare, cântărețul de manele a luat decizia de a-și vinde unul dintre bolidurile sale de lux, un Rolls Royce. Tzancă l-a postat pe un site de anunțuri, de vânzări și îl vinde cu  250.000 euro, informează cancan.ro.

Manelistul are o pasiune pentru mașinile scumpe. A mai fost surprins la volanului unui Lamborghini Huracan, Lamborghini Aventador, dar și la volanul unui BMW I8. Dincolo de viața de lux și opulență pe care o afișează, cântărețul este acuzat de violență față de soția sa, Lambada. El ar fi bătut-o pentru a avorta copilul pe care femeia îl are în pântec.

”Uita-ți oamenii buni ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganul!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, se specifică  într-o postare pe Facebook, alături de mai multe fotografii cu Lambada. La scurt timp, postarea a dispărut.

Tzancă Uraganul a mai fost acuzat și de hărțuire, la un moment dat, de Roxana Prințesa Ardealului.

”Am avut o relaţie. Am auzit nişte reclamaţii. Pot să spun că am şi eu o relaţie, nu sunt căsătorit cu acte. A fost o perioadă în care eu nu mai eram cu fata aceasta şi perioade când mă certam şi cu Roxana, mă împăcam cu cealaltă… Cum e viaţa unui bărbat. Dacă era gravidă şi Roxana, era şi ea norocoasă. Am o fetiţă şi asta e. Sincer să spun, poate i-am mai dat câte un mesaj. Mai bei un pahar, poate… Dar asta se numeşte hărţuire?”, a spus Tzancă Uraganu, la Acces Direct.

„De ce nu m-ai blocat dacă te-am deranjat? Vezi că ţi-a plăcut şi ţie?!”, a continuat artistul, la acuzațiile colegei sale de breaslă.

Tzancă Uraganul sfidează regulile pandemiei

Deși pare că pandemia îl afectează financiar după ce și-a vântul bolidul de lux, Tzancă Uraganul nu se teme de coronavirus. Drept dovadă, a tot participat în acest an la petreceri. Ultima la care a luat parte a fost la un restaurant din Sectorul 3 al Capitalei, unde Tzancă Uraganul s-a ales cu amendă, deoarece este ilegală organzarea evenimente private în această perioadă, inclusiv nunți și botezuri.

”La data de 31 octombrie 2020, in jurul orei 21:10, Sectia 23 Politie a fost sesizata, prin apel 112, cu privire la faptul ca la un restaurant din Sectorul 3, se desfasoara un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul sectiei, care au constatat faptul ca la evenimentul respectiv participa 73 de persoane, in doua sali”, a transmis atunci Politia Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: