Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu sfidează regulile pandemiei. Petrecere cu zeci de invitați

Tzancă Uraganu sfidează regulile pandemiei. Petrecere cu zeci de invitați

Tzanca Uraganul

Tzancă Uraganu pare nepăsător față de regulile impuse de autorități pe timp de pandemie. De Sfântul Andrei, manelistul și-a sărbătorit ziua onomastică alături de zeci de invitați. Atmosfera a fost întreținută și de Florin Salam.

Tzancă Uraganu sfidează regulile pandemiei

Cântărețul de manelele, Tzancă Uraganu trece cu vederea regulile impuse pe timp de pandemie de către autorități, dar și faptul că a fost infectat cu coronavirus. El și-a sărbătorit ziua onomastică, de Sfântul Andrei cu zeci de invitați, dar și alături de Florin Salam care a cântat o noapte întreagă, informează spynews.

Cei prezenți nu purtat mască de protecție, nu au păstrat distanțarea socială și s-au distrat pe cele mai cunoscute piese ale maneliștilor. Au avut grijă și să mânânce, dar și să bea. Pentru fapta lui, manelistul riscă o amendă mare, pentru că din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, s-a impus interzicerea evenimentelor private. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Tzanca Uraganu sta pe o canapea alba, are un tricou simplu negruTzanca Uraganu sta pe o canapea alba, are un tricou simplu negru

Nu este prima oară când Tzancă Uraganu încalcă legea

La începutul acestei luni, atât el, cât și Adi Minune au cântat la un botez și au fost amendați.

„La data de 31 octombrie 2020, in jurul orei 21:10, Sectia 23 Politie a fost sesizata, prin apel 112, cu privire la faptul ca la un restaurant din Sectorul 3, se desfasoara un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul sectiei, care au constatat faptul ca la evenimentul respectiv participa 73 de persoane, in doua sali”, a transmis atunci Politia Capitalei.

Tzancă Uraganu, acuzat de violență

Manelistul este acuzat că și-a bătut soția, care a cerut ordin de protecție, în urma violenței din partea manelistului. Mai mult, acesta ar fi obligat-o să avorteze copilul din pântec.

”Uita-ți oamenii buni ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganul!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, scrie într-o postare pe Facebook, alături de mai multe fotografii cu femeia.

Fanii manelistului spun că chiar frații lui Tzancă ar fi bătut-o cu bestialitate pe femeie. Postarea ei a fost ștearsă, ulteior, după ce a fost făcută publică.

Tzancă Uraganu, acuzat de hărțuire de către Roxana Prințesa Ardealului

Tzancă Uraganu a fosta acuzat de Roxana Prințesa Ardealului de hărțuire. El însă, a avut o reacție care lăsat multe semne de întrebare.

„Am avut o relaţie. Am auzit nişte reclamaţii. Pot să spun că am şi eu o relaţie, nu sunt căsătorit cu acte. A fost o perioadă în care eu nu mai eram cu fata aceasta şi perioade când mă certam şi cu Roxana, mă împăcam cu cealaltă… Cum e viaţa unui bărbat. Dacă era gravidă şi Roxana, era şi ea norocoasă. Am o fetiţă şi asta e. Sincer să spun, poate i-am mai dat câte un mesaj. Mai bei un pahar, poate… Dar asta se numeşte hărţuire?”, a spus Tzancă Uraganu.

„De ce nu m-ai blocat dacă te-am deranjat? Vezi că ţi-a plăcut şi ţie?!”, a continuat artistul.

„Ai uitat perioada în care mă sunai cu privat? Nu am cum cu tine! Eşti un mare mincinos.”, s-a apărat Roxana, prinţesa Ardealului, la o emsiune TV, unde cei doi s-au contrazis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: