Redactia.ro
Home » Sport » U Craiova 1948 este pe primul loc în play-off-ul Ligii 2

U Craiova 1948 este pe primul loc în play-off-ul Ligii 2

Rapid, U Craiova 1948, Liga II,

FC U Craiova 1948 a câștigat meciul cu Rapid, scor 1-0, în etapa patru din play-off-ul Ligii 2. Oltenii au urcat pe prima poziție după acest rezultat.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 12 al partidei, de Compagno. În minutul 20, scorul ar fi putut deveni 2-0 pentru olteni, dar Baeten a trimis mingea în bara laterală a porții apărate de Moldovan. Chiar dacă s-au impus cei de la U Craiova 1948 au acuzat arbitrajul.

”Este o rușine ce s-a întâmplat cu arbitrul. Nu este normal ca noi să investim atâția bani în fotbal, să ne dorim de 10 ani să intrăm în Liga 1 și să îi dai cartonaș roșu lui Paramatti fără să atingă jucătorul. O asemenea decizie poate influența foarte mult promovarea. Este inadmisibil așa ceva, să-i dai roșu. Nu e posibil, să-i fie rușine arbitrului.
Tremur de emoții, a doua repriză am trăit-o aproape de banca de rezerve. Este prea mare presiunea pe umerii noștri, dorința este și ea prea mare. Greșeala este omenească, dar când este doar în defavoarea ta, scuzați-mă, dar nu se poate așa ceva.
Am încercat să fim cât mai diplomați, dar nu este posibil, gândiți-vă acum să fi pierdut două puncte pentru că el îi dă roșu lui Paramatti, deși nu are contact cu jucătorul. Avem nevoie de arbitri de Liga 1, poate chiar de UEFA.
Nu cred în conspirații, nu vreau să vorbesc despre jocuri de culise, dar vreau să fie mai atenți arbitrii. Să fie obiectivi. Am aș fi putut să fiu aici și să plâng cu voi pentru că mi-a luat două puncte arbitrul. Nu e normal, mor de inimă”, a declarat Adrian Mititelu junior, la finalul partidei.

Runda următoare, a cincea din play-off, FC U Craiova 1948 va juca la Călărași, împotriva Dunării.

Rapid luptă pentru promovare

Giuleștenii sunt pe locul secund, cu trei puncte în spatele liderului. Căpitanul echipei, Ionuț Voicu a vorbit la finalul meciului despre motivele care au dus la înfrângerea suferită în fața oltenilor.

”Ei au tras mai bine în prima repriză, au avut câteva situații. Noi, până ne-am revenit, până am început să punem presiune, deja am primit un gol. Am sperat până la sfârșit că o să revenim, nu s-a putut, dar în continuare cred că avem aceleași șanse ca înaintea meciului. Suntem tot acolo, avem un meci cu Mioveni, pe care trebuie să îl câștigăm.
Dacă ei acum sunt pe primul loc, sunt mai buni. Vom vedea la sfârșitul campionatului cine va fi pe primul loc. Important e să fim în primele două locuri și să promovăm.
Nu am avut luciditate, am fost destul de obosiți la ultima pasă. Cred că este normală această oboseală, am jucat meciul trecut la Timișoara. Am avut două, trei zile de recuperare și azi ne-am prezentat la meci obosiți. Sunt sigur că data viitoare o să fim mai bine”, a spus căpitanul giuleștenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: