Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Uite ce a făcut un fermier cu un inel pierdut de 15 ani

Uite ce a făcut un fermier cu un inel pierdut de 15 ani

Uite ce a făcut un fermier cu un inel pierdut de 15 ani. Un bărbat a mers să ia un pom pentru Crăciun. Însă, din neatenție acesta și-a pierdut verigheta. După de 15 ani, un fermier a găsit verigheta pierdută. Ce a făcut cu el a uimit o lume întreagă.

Un fermier pe nume John Wyckoff a găsit o verighetă cu dedicație pe interiorul ei și cu o datare. Acesta a postat pe Internet fotografia și astfel a reușit să găsească proprietarul. Totul, după 15 ani în care s-au întâmplat multe.
David Penner și-a primit inelul când nici nu se aștepta.

Uite ce a făcut un fermier cu un inel pierdut de 15 ani

Pentru a fi sigur că el e proprietarul de drept al verighetei l-a întrebat ce scrie pe interiorul ei iar acesta a răspuns întocmai, atât dedicația, cât și data nunții inscripționate în interiorul acesteia.

Cu toate acestea, John l-a rugat să-i trimită o copie de pe certificatul de căsătorie ca să fie sigur că numele și data coincid, și uite așa, David și-a recuperat verigheta de nuntă după 15 ani de când a rămas fără ea.

A fost ca un dar Divin deoarece soția lui a decedat cu câteva luni înainte ca această întâmplare să aibă loc. Acesta spune că este un dar binevenit, care îl va ajuta să-și amintească de soția lui până o să i se alăture.

Aveți și un video mai jos cu toată întâmplarea:

Citește și: O femeie jignită de soț a „copt” o răzbunare perfectă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini