Redactia.ro
Home » Monden » Ultima apariție la TV a Ronei Hartner! Cum arăta artista cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare | FOTO

Ultima apariție la TV a Ronei Hartner! Cum arăta artista cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare | FOTO

GALERIE FOTO (14) Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară: „Am fost cu copilul meu, a fost groaznic”

Cu durere în suflet, admiratorii artei şi talentului neegalat al lui Rona Hartner au primit vestea tragică a trecerii sale în nefiinţă, la vârsta de 50 de ani, în urma unei lupte îndelungate cu cancerul. Artista, iubită şi apreciată la nivel internaţional, şi-a încheiat parcursul pământesc, iar veştile triste au fost aduse publicului de către sora sa, Rinda.

Cu o credinţă neclintită, Rona Hartner vorbea în ultima sa apariție TV despre speranţa sa de a învinge boala, chiar dacă medicii nu-i ofereau prea multe motive de optimism. Credea cu tărie că, în cele din urmă, divinitatea îi va întinde mâna şi o va ajuta să-şi recapete sănătatea.

Ultimele imagini cu Rona Hartner la televizor

Înainte ca boala să atingă un stadiu avansat, Rona Hartner a ales să împărtăşească o parte din viaţa sa la emisiunea lui Cristi Brancu, difuzată la Prima TV, în septembrie 2023. Detailul observat de multi: Nimeni nu s-ar fi aşteptat că acea apariţie ar fi fost ultima ei.  Zâmbitoare, plină de viaţă şi încrezătoare, artista îşi împărtăşea povestea în faţa lui Cristi Brancu, Ozanei Barabancea, Mirabelei Dauer şi a publicului care o urmărea de pe micile ecrane.

Emoţiile din acea emisiune au fost ample și variate. Fiecare privitor a fost captivat de sinceritatea şi forţa cu care Rona îşi exprima dorinţa de a învinge adversitatea, iar aceasta a lăsat o amprentă durabilă în inimile celor care au avut privilegiul de a-i fi martori. În ciuda vulnerabilităţii evidente, artista a emanat o energie pozitivă care a inspirat şi a mobilizat pe mulţi.

„Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea”, a afirmat Rona Hartner, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner înainte să moară

Dramă și curaj au definit parcursul Ronei în fața bolii, mai ales că aceasta a înfruntat și a învins cancerul de colon cu mulți ani în urmă. Însă, vara acestui an a adus vești cumplite: cancerul s-a întors sub o altă formă, atacând plămânii, iar boala se afla în stadiul patru, cu metastaze. Cu o forță uluitoare, Rona a luptat eroic, împărtășind publicului că a reușit să învingă această nouă provocare printr-un tratament intensiv.

Cu toate acestea, viața a decis altceva, iar Rona Hartner a părăsit această lume, având în inimă o dorință neîmplinită. În ultima ei luptă, artista a dezvăluit că își dorea să scrie o carte despre viața sa, dar a fost împiedicată de lipsa posibilităților materiale.

„Practic la ora actuală nu am surse de venituri, pentru că s-au anulat concerte, dar încerc să mă descurc cum pot, poate o să vorbesc cu o editură să-mi scriu cartea vieții mele, să scriu poveștile mele pe care mulți vor să le asculte, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a declarat Rona Hartner, pentru Ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: