Redactia.ro
Home » Știri » Ultima dorință a lui Vladimir Găitan. Actorul s-a stins înainte să se îndeplinească

Ultima dorință a lui Vladimir Găitan. Actorul s-a stins înainte să se îndeplinească

Vladimir Găitan s-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani, după o grea luptă cu boala. A murit înainte să își vadă împlinită ultima sa dorință. Marele actor avea un uriaș regret dureros.

Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, de colegul său Vlad Rădescu. Decesul a venit în urma unei suferințe lungi, provocată de un cancer limfatic.

Marele actor s-a stins din viață marți, 10 noiembrie 2020, după o luptă cumplită cu boala necruțătoare. S-a dus în lumea celor buni de pe patul de acasă, acolo unde era ținuit de boală luni bune.

Din aprilie, a refuzat să mai stea internat la spita, dorea să se întoarcă în spațiul căminului său. Își dorea să își petreacă zilele rămase alături de familie, cu soția sa Tünde. Împreună au doi copii, un fiu stabilit la Londra și o fiică, Gloria Găitan.

Ultima dorință a lui Vladimir Găitan

Iată că această dorință s-a împlinit în cele din urmă. Însă ultima dorință a lui Vladimir Găitan a fost alta. Dar actorul s-a stins înainte să se îndeplinească.

În ultimul interviu al lui Vladimir Găitan, din 2019, acesta a mărturisit care este cea mai mare dorință a sa. Nu s-a gândit nicio clipă la el, ci este vorba de copiii lui. Actorul era extrem de fericit pentru era bunic, Fiul său tocmai îi dăruise o nepoțică. Și aștepta cu mare bucurie anul acesta să primească darul de a fi bunic și din partea fiicei lui.

”Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult. Să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra. Mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi”, a declarat Vladimir Găitan în ultimul interviu.

Vladimir Găitan, trecut dureros

Dramele s-au ținut lanț în viața lui Vladimir Găitan. Actorul, care a iubit mereu copiii, a făcut o mărturisire teribilă despre viața sa. Și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă, însă soarta i-a fost potrivnică lui și soției Tunde.

”Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever.”, a povestit într-un interviu Vladimir Găitan.

În trecut, Vladimir Găitan a fost implicat într-un scandal, după ce l-a criticat în public pe Tudor Chirilă. Fiica sa Gloria a fost cea care a avut de suferit, după ce a sărit în apărarea tatălui ei.

Mi-a spus domnul Găitan că sunt persoane care au jignit-o pe Gloria Găitan. E absolut josnic și regret dacă cineva mă asociază cu așa ceva. În celelalte privințe socio-politice, (eu și domnul Găitan) nu ne-am înțeles… După o discuție lungă fiecare a rămas cu opinia lui. Îmi pare sincer rău”, este mesajul transmis de actorul Marius Vizante, implicat la rândul său în acel scandal.

Vladimir Găitan a fost una dintre elitele teatrului românesc. Actorul este recunoscut pentru mai multe roluri memorabile, a jucat în mai multe pelicule îndrăgite de toți românii, printre care și ”Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război”. A fost apreciat de publicul larg și pentru rolul de medic din serialul fenomen al anilor 2000, “Inimă de Țigan”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: