Redactia.ro
Home » Monden » Ultima fotografie postată de Inna în mediul online a stârnit multe controverse. De vină a fost tricoul mult prea scurt purtat de artistă

Ultima fotografie postată de Inna în mediul online a stârnit multe controverse. De vină a fost tricoul mult prea scurt purtat de artistă

GALERIE FOTO (2)

Inna este una dintre vedetele din țara noastră care nu se tem să-și depășească zona de confort și să-și uimească fanii. Recent a postat o serie de fotografii în mediul online care a stârnit reacții controversate. Mulți au considerat-o indecentă, în timp ce alții au lăudat-o pentru curajul său.

Inna are toate motivele să fie mândră de cariera sa și de realizările de până acum. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, se bucură de un succes neașteptat și peste hotare, iar în ultimii ani a evoluat foarte mult.

Inna a muncit de mică pentru visul său

Înainte să fie celebră, era doar o tânără simplă din Mangalia, care nu s-a sfiit niciodată să muncească. Înainte să se lanseze în industria muzicală a avut diferite locuri de muncă, printre care și vânzătoare la tarabele din stațiune. Ulterior a fost secretară chiar pentru managerul său, însă totul s-a schimbat în momentul în care s-a lansat în industria muzicală.

Dacă nu ar fi ajuns cântăreață, vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să activeze tot în domeniul artistic, chiar dacă a terminat Facultatea de Științe Politice.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenția imobiliară de atunci a actualului meu manager.Eu am studiat la facultatea de științe politice, dar sigur nu aș fi lucrat în domeniu. Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar și make-up artist, dar și să dublez vocea unor personaje din desene animate.”, a povestit Inna în trecut.

Inna a muncit mult să ajungă unde este acum, iar la vârsta de 33 a de ani are tot ce și-ar putea dori vreodată. Totul a început în anul 2008 cu piesa „Hot” și ulterior a continuat cu alte zeci de melodii care au devenit cunoscute în toată lumea. Piesele sale ajung negreșit în topurile muzicale din țara noastră, iar publicul din străinătate o apreciază foarte mult.

Pe lângă carieră, artista se poate mândri și cu transformarea prin care a trecut în acești 13 ani de când a debutat în fața camerelor de luat vederi. A slăbit mult, a investit în dantura sa și în aspectul său fizic, iar acum nu se teme să-și arate corpul.

Ultima fotografie postată de Inna în mediul online a stârnit multe controverse. De vină a fost tricoul mult prea scurt purtat de artistă

Ultima sa postare din mediul online a stârnit o serie de controverse în rândul urmăritorilor săi, deoarece mulți au fost de părere că Inna a dezvăluit puțin cam mult din corpul său. Vedeta a optat pentru un tricou foarte scurt, care i-a dezvăluit pe lângă abdomenul bine lucrat și sânii.

După cum era de așteptat, comentariile pe care le-a primit de la urmăritorii săi de pe Instagram au fost pe măsură. Oamenii nu s-au sfiit să o critice pe Inna și să-i recomande ca pe viitor să opteze pentru haine care-i acoperă mai bine corpul.

„Dacă nu se vedeau sânii nu era hohoho. Atât știți prin asta să vă arătați talentul muzical??? (…) Dă bluza jos, o să ai mai mulți admiratori. (…) Atenție, Inna! Se văd sânii! (…) Ești superartistă și arăți super! Bravo! (…) Ți-a rămas tricoul mic…”, au scris câțiva dintre urmăritorii vedetei pe Facebook și pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: