Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMĂ ORĂ: Prințesa Anne, internată în spital după un accident la proprietatea sa

ULTIMĂ ORĂ: Prințesa Anne, internată în spital după un accident la proprietatea sa

Prințesa Anne a fost adusă de urgență la spitalul Southmead din Bristol, după ce a suferit un accident pe proprietatea sa din Gatcombe Park, Gloucestershire. Potrivit unui comunicat oficial emis de Palatul Buckingham, prințesa în vârstă de 73 de ani a suferit răni minore și o comoție cerebrală în urma incidentului.

Prințesa Anne, internată în spital după un accident

Evenimentul a avut loc în timp ce prințesa se afla pe proprietatea sa rurală, cunoscută pentru activitățile ecvestre. Cauza exactă a accidentului nu a fost detaliată, dar se pare că acesta ar fi fost provocat de un incident legat de echitație, o activitate pe care prințesa o practică cu pasiune de mulți ani.

Prințesa Anne a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament. Medicii de la spitalul Southmead din Bristol monitorizează starea ei și se așteaptă ca ea să se recupereze complet. Spitalizarea este o măsură de precauție pentru a asigura că nu există complicații în urma accidentului. Incidentul ar fi fost provocat de un cal.

Reacții și sprijin din partea Familiei Regale

Regele Charles al III-lea și ceilalți membri ai Familiei Regale au fost informați despre incident și au transmis cele mai sincere urări de bine și de recuperare rapidă pentru prințesă. Incidentul a determinat o ajustare a programului ei, inclusiv amânarea unei vizite programate în Canada.

„Prinţesa Anne, internată cu „răni minore şi comoţie cerebrală”

Regele a fost informat îndeaproape şi se alătură întregii Familii Regale trimiţându-i prinţesei cele mai sincere urări de bine şi dragoste pentru o recuperare rapidă”, au transmis reprezentanții familiei Regale, potrivit News.ro

Viața și activitățile Prințesei Anne

Prințesa Anne, cunoscută pentru angajamentele sale publice și pasiunea pentru echitație, este unul dintre cei mai activi membri ai Familiei Regale Britanice. Ea este implicată într-o varietate de activități caritabile și de reprezentare oficială, contribuind la promovarea diverselor cauze umanitare și sociale.

Gatcombe Park, unde a avut loc accidentul, este o proprietate importantă pentru prințesă, fiind un centru al activităților sale ecvestre și personale. Ea este recunoscută pentru abilitățile sale în echitație și pentru participările la competiții și evenimente sportive de profil.

Astfel, cu toate că accidentul a provocat îngrijorare, Prințesa Anne este în grija specialiștilor medicali și se așteaptă să se recupereze complet în următoarea perioadă. Familia Regală și publicul își exprimă susținerea și dorința sinceră pentru o recuperare rapidă și fără complicații pentru prințesă.

 

Sursa foto: News.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: