Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele cuvinte ale lui Vadim Tudor. Abia acum s-a aflat ce a făcut politicianul înainte de a muri

Ultimele cuvinte ale lui Vadim Tudor. Abia acum s-a aflat ce a făcut politicianul înainte de a muri

De ce a murit Vadim Tudor?!

După trecerea în neființă a lui Corneliu Vadim Tudor, personalitate marcantă a vieții politice și culturale românești, soția sa, Doina Vadim Tudor, a venit cu o serie de declarații care au surprins și emoționat opinia publică. Fondatorul Partidului România Mare, cunoscut și sub numele de Tribunul, a avut o influență considerabilă în politica românească, fiind o figură controversată, dar și profund respectată de susținătorii săi.

Într-un interviu, Doina Vadim Tudor a împărtășit detalii despre ultimele momente din viața soțului său, revelând faptul că acesta și-a presimțit sfârșitul. Conform relatării sale, Corneliu Vadim Tudor a fost preocupat de propria mortalitate în ultimul an de viață, exprimându-și în repetate rânduri convingerea că sfârșitul este aproape. „Tot timpul, în ultimul an, ne-a recunoscut că nu mai poate. Spunea «o să mor, o să mor, am să merg lângă mama»”, a mărturisit Doina Vadim Tudor.

Ce i s-a întâmplat lui Vadim Tudor fix înainte de a muri

Cea mai cutremurătoare premoniție a avut loc în dimineața zilei fatidice, când Tribunul i-a spus soției sale că a auzit cucuveaua cântând în baie, un semn pe care l-a interpretat ca un anunț al propriei sale morți. „În acea dimineață, la patru, pentru că el la ora aia nu dormea, ci se trezea să mănânce, mi-a spus că a auzit cucuveaua. «Doina, tu ai auzit cucuveaua la baie? A cântat cucuveaua la baie…»”, a povestit Doina, subliniind cât de puternic a fost sentimentul soțului său că sfârșitul era iminent.

Cucuveaua este o pasăre care prevestește moartea

Cucuveaua, unul dintre cele mai misterioase și fascinante păsări din folclorul multor culturi, este adesea asociată cu prevestirea morții. Această credință străveche, încă profund înrădăcinată în conștiința populară, transformă cucuveaua dintr-o simplă pasăre nocturnă într-un simbol al destinului și al transformării finale.

În multe tradiții, sunetul caracteristic al cucuvelei a fost interpretat ca un anunț al unor evenimente nefaste, în special al morții iminente a cuiva. Această asociere între cucuveaua și moarte se poate datora comportamentului său nocturn și sunetelor sale specifice, care pot părea inquietante în liniștea nopții. De asemenea, ochii mari și pătrunzători ai cucuvelei, precum și zborul său silențios, contribuie la aura de mister și la reputația sa de vestitor al schimbărilor majore de destin.

Aceste declarații aruncă o lumină nouă asupra personalității complexe a lui Corneliu Vadim Tudor, scoțând în evidență latura sa sensibilă și profund umană. Moartea sa a lăsat un gol în inimile multor români, iar mărturiile soției sale contribuie la conturarea unei imagini mai complete a omului din spatele figurii publice.

Corneliu Vadim Tudor a fost o figură emblematică pentru politica și literatura românească, lasând în urma sa o moștenire culturală și politică de necontestat. Relatările Doina Vadim Tudor adaugă o notă de emoție și mister ultimelor clipe din viața Tribunului, amintindu-ne că, în spatele personalităților publice, se află oameni cu temeri, speranțe și premoniții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: