Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele detalii despre situația lui Ianis Hagi la Rangers. Scoțienii au lămurit totul

Ultimele detalii despre situația lui Ianis Hagi la Rangers. Scoțienii au lămurit totul

Ianis Hagi se află în centrul unui scandal mediatic în Scoția, după ce recent a jucat pentru echipa a doua a clubului Rangers, unde a marcat un gol spectaculos din corner în victoria cu 4-1 împotriva lui Stenhousemuir. Apariția fotbalistului român la echipa secundă a generat controverse și a divizat presa, unii jurnaliști sugerând că Hagi ar fi fost „retrogradat” la echipa a doua, în timp ce alții au clarificat situația și au respins aceste speculații.

Motivul pentru care Ianis Hagi a jucat pentru echipa a doua a fost legat de menținerea formei fizice, având în vedere că acesta nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu FCSB în Europa, iar la sfârșitul săptămânii nu poate evolua în campionat din cauza unei suspendări. Decizia de a-l folosi la echipa a doua a fost o măsură pentru ca fotbalistul să rămână în ritm de joc și să fie pregătit pentru următoarele confruntări importante.

Unele publicații scoțiene au prezentat această situație într-o lumină negativă, susținând că jucătorul ar fi fost „retrogradat” la Rangers B

Portalul Ibrox Noise, cunoscut pentru relația sa cu Rangers, a criticat dur aceste afirmații, catalogându-le drept „minciuni șocante” și clarificând faptul că evoluția lui Hagi la echipa a doua nu a fost o măsură disciplinară sau o retrogradare, ci o strategie de menținere a condiției fizice.

„Scriind despre echipa de start, unele publicații scoțiene au notat că Hagi a fost retrogradat iar la echipa a doua, deși tocmai se întorsese la prima echipă. Din ce știm, e în cel mai bun caz o exagerare, pentru că Ianis Hagi e suspendat în campionat și nu poate juca în Europa pentru că nu a fost inclus pe listă. Așa că acest băiat cum ar fi putut să-și păstreze forma fizică pentru meciurile viitoare ale primei echipe, dacă nu prin meciuri la echipa a doua?”, au scris scoțienii.

Această situație vine în contextul în care Ianis Hagi a revenit pe teren după o absență îndelungată cauzată de o accidentare gravă. La primul meci disputat pentru Rangers după revenire, fotbalistul a fost eliminat, ceea ce a dus la suspendarea sa pentru două etape în campionat. Din acest motiv, Hagi nu a putut evolua în partida cu Kilmarnock și nu va putea juca nici în meciul din weekend împotriva lui St. Mirren. În plus, Hagi nu a fost inclus în lotul pentru meciurile europene ale echipei, fapt care i-a limitat opțiunile de joc în această perioadă.

Când va fi posibilă revenirea lui Ianis Hagi

Cea mai probabilă dată de revenire în echipa principală a lui Ianis Hagi este 30 octombrie, când Rangers va întâlni Aberdeen într-o partidă de campionat. Până atunci, jucătorul va continua să se antreneze și să joace la echipa a doua pentru a-și menține forma fizică și a fi pregătit pentru revenirea la nivelul competițional maxim.

Reacțiile din presa scoțiană reflectă complexitatea și presiunea care înconjoară cariera lui Hagi, un jucător tânăr și talentat, dar care se confruntă cu dificultăți în a reveni la forma sa optimă după o accidentare severă. În ciuda criticilor, există și voci care îl susțin și înțeleg contextul în care a fost luată decizia de a-l folosi la echipa a doua.

Aceste controverse din jurul lui Ianis Hagi arată că orice mișcare a sa este urmărită îndeaproape și interpretată în diverse moduri, reflectând așteptările mari pe care le are atât clubul, cât și fanii. În această etapă a carierei sale, este esențial ca Hagi să rămână concentrat pe pregătire și să valorifice orice oportunitate pentru a-și demonstra valoarea pe teren.

Evoluția sa la echipa a doua și golul marcat din corner ar putea fi un pas important pentru a-și recăpăta încrederea și pentru a reveni în prima echipă a lui Rangers. În final, decizia clubului de a-l menține activ prin meciuri la echipa a doua pare o strategie logică și necesară pentru a-l ajuta să reintre în formă și să fie pregătit pentru provocările viitoare.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: