Redactia.ro
Home » Homepage » Ultimele imagini cu Florin Salam înainte să fie internat în spital diagnosticat cu COVID-19. Ce treburi a avut în oraș

Ultimele imagini cu Florin Salam înainte să fie internat în spital diagnosticat cu COVID-19. Ce treburi a avut în oraș

GALERIE FOTO (2) Ultimele imagini cu Florin Salam înainte de a fi internat în stare gravă la spital

UPDATE 13.08.2022: După ce ȘtirileProtv a dat vestea că Florin Salam a murit, artistul s-a văzut nevoit să dezmintă această informație. Acesta a scris pe Facebook că se simte bine și că toate cele scrise în presă sunt false.

Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.

Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.
Ne vom revedea curand la concerte.
Va doresc sănătate tuturor
Rușine Pro TV

Florin Salam este internat în spital după ce s-a pozitivat a doua oară cu COVID-19. Iată ultimele imagini cu el înainte să fie internat.

Ultimele imagini cu Florin Salam înainte să fie internat în spital diagnosticat cu COVID-19. Ce treburi a avut în oraș

Celebrul manelist Florin Salam a fost confirmat pozitiv din nou cu COVID-19 și a trecut pe oxigen, având probleme respiratorii grave, conform News.ro. Mai exact, miercuri noapte, Florin Salam a ajuns de urgență la spital. Soția lui, Roxana Dobre, a fost cea care l-a însoțit.

Paparazzii de la Spynews.ro au surprins imagini cu Salam înainte să fie dus la spital și să fie internat. La acel moment, când a fost fotografiat, manelistul părea că este într-o formă bună. Salam și soția lui, Roxana Dobre, erau pe străzile din București. Soția era la volan și l-a lăsat pe manelist în apropierea unei bănci. Salam a coborât, a mers la bancă, și-a rezolvat treburile, apoi a intrat într-o patiserie de unde a cumpărat desert pentru el și pentru Roxana Dobre.

Ultimele imagini cu Florin Salam înainte să fie internat în spital diagnosticat cu COVID-19
Foto: Spynews.ro

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit chiar pe patul de spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. El avea robleme cardiace și pulmonare.

Cât de drăgălaș s-a făcut nepotul lui Florin Salam. Cum îl alintă mama lui, Betty Blue

Fiul lui Betty Blue și nepotul lui Florin Salam face furori cu drăgălășenia lui. Iată cum îl alintă mama lui și ce complimente primește micuțul în mediul online.

Betty Blue, fiica manelistului Florin Salam, a publicat o fotografie alături de băiețelul ei, poză care i-a „topit” pur și simplu pe toți cei care au văzut-o. Nu e prima dată când Betty Blue face asta, fiecare fotografie cu cel mic face furori în mediul online.

Matthias Ștefan este de-a dreptul adorabil, iar trăsăturile lui plăcute impresionează de fiecare dată. Ochii lui sunt mari, ca două mărgele. Fanii lui Betty Blue îi transmit numai urări de bine, iar mama îl alintă în mai multe feluri, printre care și „dulceață”. „Ce seamănă băiețelul tău cu mama ta 😢buzele năsucul fata ❤️”, „Cel mai frumos baietel❤️🔥”, „Leit bunicu’su ❤️❤️❤️❤️”, au scris câteva persoane în comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty (@bettyblue.official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty (@bettyblue.official)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: