Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele imagini în viață ale mamei din Timișoara, înainte de a se arunca împreună cu cei doi copii de pe bloc

Ultimele imagini în viață ale mamei din Timișoara, înainte de a se arunca împreună cu cei doi copii de pe bloc

GALERIE FOTO (3) Ultimele imagini în viață ale mamei din Timișoara, înainte de a se arunca împreună cu cei doi copii de pe bloc

Ultimele imagini în viață ale mamei din Timișoara, înainte de a se arunca împreună cu cei doi copii de pe bloc. Iulia, o mamă din Timișoara, s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc împreună cu cei copii. Au apărut ultimele imagini în viață cu tânăra de 33 de ani, înainte să recurgă la gestul necugetat. Ce s-a intâmplat cu Iulia în ultimele minute de viață?

Ultimele imagini în viață ale mamei din Timișoara, înainte de a se arunca împreună cu cei doi copii de pe bloc

Cazul Iuliei a șocat o țară întreagă. În vârstă de 33 de ani, Iulia, o mamă din Timișoara, a recurs la un gest absolut șocant. Femeia și-a luat cei doi copii și s-a aruncat impreuna cu ei de pe acoperistul unui bloc cu 10 etaje. Antena 3 a publicat imagini cu Iulia, înainte de a se sinucide. Sunt imagini surprinse de camerele de supravghere în momentele premergătoare gestului necugetat care a dus la pierderea de vieți și a celor doi copii ai săi. În imagini se poate vedea cum Iulia parchează mașina în fața blocului, iar după câteva minute a coborât din mașina alături de cei doi copii ai ei.

Cu toate astea, un detaliu important apare în imagini. Iulia a vorbit câteva minute la telefon in fata blocului. Ulterior, își duce fetița și băiețelul în parc. La un moment dat, femeia revine in masina, iar unul dintre copii se urca in masina. Fetita coboară din mașină, iar Iulia intră în blocul unde a recurs a gestul necugetat. După câteva minute sosește ambulanța chemată de urgenta la fața locului.Din păcate, pentru Iulia și cei doi copii ai săi a fost prea târziu.

Fostul iubit al Iuliei nu a vrut să vorbească public despre acest subiect, dar a postat o scrisoare publică. Bărbatul îi mulțumește familiei lui Alex, fostul soț al femeii. „Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei.Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg„, a scris Marcel.

Iulia urma să se recăsătorească cu Alex

Iulia avea doi copii și se cunoaștea cu Alex de o viață. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când aceasta avea 15 ani, iar de atunci au rămas împreună. Iuliana avea 33 de ani și era într-o relație cu Alex, tatăl copiilor. În 2020, ei au divorțat, iar anul acesta urmau să se recăsătorească, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la Primărie la data stabilită. În acest timp, Iulia a incercat să își refacă viața alături de Marcel, dar după un timp a revenit la fostul soț. Alex susține că aceasta avea un iubit care o teroriza.

Ar fi vorba despre un bărbat influent din oraș. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar inainte de sinucidere, și-a inchis telefonul. Femeia era absolventă de Psihologie, lucra ca agent imobilier și urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în țarp, apoi a plecat din nou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: