Redactia.ro
Home » TV » Ultimele noutăți legate de sezonul 5 al emisiunii ASIA EXPRESS! Vezi care vor fi noii concurenți

Ultimele noutăți legate de sezonul 5 al emisiunii ASIA EXPRESS! Vezi care vor fi noii concurenți

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor participa împreună la noua ediție a reality-show-lui „Asia Express”. Aceasta este una dintre dezvăluirile făcute de Antena 1. De această dată concurenții vor pleca în America de Sud.

Fanii emisiunii vor avea parte de multă  adrenalină alături de concurenții unui nou sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Din informațiile primite de la organizatorii emisiunii, acțiunea se va derula între Mexic și Columbia.

Cătălin Bordea ar putea concura la Asia Express

Cătălin Bordea ar fi putut participa alături de Micutzu, însă acesta este implicat într-un alt proiect.

Producătorii reality-show-ului „Asia Express” au trimis ofertele către potențialii concurenți. Se pare ca primul concurent al celui de-al 5-lea sezon al „Asia Express” ar putea fi actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea.

Și sezonul trecut a circulat zvonul că acesta va merge în această aventură televizată. Cătălin Bordea ar fi acceptat oferta producătorilor cu condiția să facă echipă cu prietenul său Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, actor și vedetă de televiziune.

Din păcate pentru Bordea, Micutzu este deja implicat într-un proiect de roast la Antena 1, „România are Roast”. Premiera emisiunii va avea loc în curând pe micile ecrane. Este posibil ca Micutzu să fi acceptat și oferta reality-show-ului la pachet. La acest proiect va lucra tot cu Bordea, plus alte vedete de la „iUmor”.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vin la Asia Express

Se pare că și Andreea Bălan şi Andreea Antonescu sunt încântate de acest proiect al Antenei 1.

O altă noutate este aceea că cele două fete din trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au primit o ofertă de la producătorii emisiunii. Cele două au fost foarte încântate de proiect. Andreea Bălan vine cu o experiență pe care a câștigat-o la emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde are locul ei bine stabilit la masa juriului. Aceasta a mai avut două participări extra-concurs și la „Dancing on Ice: Vis în Doi”.

Pe de altă parte Andreea Antonescu, n-a mai participat la show-urile Antenei 1, ea participând până la momentul acesta la emisiunile realizate de Pro TV.

Andreea Antonescu, după mulți ani în care a locuit peste Ocean, a venit în România și a participat la emisiunile realizate de ProTv: „Ferma vedetelor” și „Survivor România”.

Astfel, pentru niciuna din cele două artiste un concurs televizat nu este o noutate, singurele lor obstacole fiind copiii. Cele două își cresc copiii singure. Andreea Bălan are două fetițe, Ella și Clara, din căsnicia eșuată cu George Burcea. Andreea Antonescu are o fetiță, Sienna, cu Traian Spark, soțul ei care este în America și de care se tot chinuie să divorțeze de câțiva ani.

Sore şi Jean Gavril sunt printre potențialii concurenţi de la Asia Express

Pe lista potențialilor participanți la reality-show-ul organizat de Antena 1 mai apar și nume ca Sore Mihalache și Jean Gavril.

Cei doi au fost concurenți la reality-showul „Dancing on Ice: Vis în doi”. Jean este și câștigătoul concursului pe gheață și se pare că a prins gustul competițiilor televizate.

Urmează și alte surprize din domeniul online-ului, dar și actori și cântăreți care își doresc să participe la acest show. Concursul a fost câștigat sezonul trecut de Mihai și Elwira Petre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: