Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul cadou de la regină pentru nora sa, Camilla. Dovada că a acceptat-o în totalitate FOTO

Ultimul cadou de la regină pentru nora sa, Camilla. Dovada că a acceptat-o în totalitate FOTO

GALERIE FOTO (2)

Regina consoartă, Camilla a primit un cadou fabulos de la regretata Regină a Marii Britanii. Iată toate detaliile!

Ultimul cadou de la regină pentru nora sa, Camilla

Majestatea Sa, care a murit liniștită la vârsta de 96 de ani joia trecută, a fost cel mai mare fan și cel mai înfocat susținător al curselor de cai.

Se așteaptă ca regina consoartă, Camilla să preia controlul uriașei operațiuni de curse de cai a reginei. Aceasta va continua acum această tradiție.

Camilla este cea care l-a sprijinit pe noul monarh în timpul discursului său istoric adresat luni dimineață parlamentarilor și deputaților. Totodată, este de așteptat să preia rolul de figură regală pentru acest sport și să își asume supravegherea grajdului de cai al reginei.

Regele Charles va moșteni în mod oficial armăsarul Sandringham și proprietatea hipodromului Ascot.
Dar, potrivit The Times, John Warren, managerul de curse al reginei, o consideră pe Camilla „primul său punct de contact” pentru tot ceea ce ține de curse.

Este un rol extrem de important, mai ales dacă ne gândim că numai în acest sezon, alergătorii Reginei au câștigat peste 330.000 de lire sterline pe Flat. Warren a declarat anul trecut că Camilla era „absolut îndrăgostită de curse”.

O sursă a declarat pentru Mail on Sunday:

„Cred că acum va fi Camilla, ea va fi figura de referință. Planul a fost întotdeauna ca Charles și Camilla să preia moștenirea. Camilla adoră în mod evident caii și este extrem de pasionată de curse.

Îi plac foarte mult, în special Cheltenham, săriturile. Cred că există un plan destul de clar, având în vedere pasiunea și dragostea reginei pentru caii de curse.”

Sursa foto: News Group Newspapers Ltd

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă în stare de veci la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua funeraliilor de stat.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster pentru a fi depus în stare de veci. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc, în sală și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

 

Sursa foto: adevarul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: