Redactia.ro
Home » Monden » Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu. Ce a mărturisit artistul

Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu. Ce a mărturisit artistul

Ultimul interviu cu Nelu Ploiesteanu

Nelu Ploieșteanu a apărut ultima oară la TV, în urmă cu două luni, la Antena Stars. A oferit un interviu în care a dezvăluit un lucru interesant despre fiul său decedat, Mihăiță.

Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu. Ce a mărturisit artistul

Nelu Ploieșteanu a murit, noaptea trecută, din cauza coronavirusului. Artistul avea 70 de ani și a oferit ultimul interviu în urmă cu două luni, la Antena Stars. A vorbit despre cum fiul său decedat, Mihăiță, i-a trimis un semn de dincolo, atunci când s-a mutat în noul apartament.

”Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!”, a spus Nelu Ploieșteanu la Star Matinal!

Mihăiță a murit la 32 de ani în 2018. Suferea de tetrapareză spastică și encefalopatie. În fiecare zi familia obișnuiește să-i aprindă o lumânare la mormânt și să-i aducă flori. Iar atunci când s-a internat la Spitalul Floreasca, Nelu Ploieșteanu și-a chemat fiica pentru a-i spune că nu a mai apucat să-i aprindă o lumânare fratelui ei și că regretă.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital, pentru impact.ro, în urmă cu câteva zile.

Nelu Ploieșteanu își visa adesea fiul

Moartea lui Mihăiță i-a lăsat un gust amar artistului. Durerea pe care a simțit-o era de nedescris.

”Fiul meu este înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în fiecare zi merge cineva din familie să-i ducă flori, are mereu candela aprinsă. Iar acum, de Sărbători, i-am pus brăduț și jucării. Acolo e raiul pe pământ, acolo mă simt bine, lângă el! Au trecut doi ani, dar ne este foarte dor de Mihăiță, și mie și soției.Nu există cuvânt în lumea asta care să exprime durerea părinților care își pierd copilul. Dar el este mereu lângă noi, la necaz. Ne apare și în vis, îl visăm și vesel și trist”, mai povestea Nelu Ploieșteanu.

Fiul de 28 de ani al lui Nelu Ploieşteanu, dependent de mama lui! - YouTube

Nelu Ploieșteanu a cântat în pandemie

”Am noroc că la Slănic nu-s atâtea cazuri de coronavirus, lumea nu umblă cu mască, mai vin turiștii la masă, e bine, mai câștigăm un bănuț. O să cânt acolo și de Sf. Vasile, iar de Revelion am mici petreceri de familie, îmi iau acordeonul și mai fac o cântare, pe la prieteni”, mai spunea Nelu Ploișteanu la sfârȘitul anului trecut.

Nelu Ploișteanu a decedat la vârsta de 70 de ani, la Spitalul Floreasca din Capitală. Aici a ajuns în stare gravă pe data de 13 martie. Artistul suferea și de fibroză pulmonară. Medicii îi vor mai face un test pentru a se vedea dacă a murit într-adevăr de coronavirus, deoarece soția lui a primit joi un telefon de la DSP în care i s-a spus că poate ieși din carantină. Acesta lucru ar însemna că Nelu Ploieșteanu era vindecat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: