Redactia.ro
Home » Știri » Uluitor! 16 milioane de femei trăiesc cu bărbați homosexuali. Prin ce dramă trec acestea

Uluitor! 16 milioane de femei trăiesc cu bărbați homosexuali. Prin ce dramă trec acestea

Ce trebuie să faci ca să nu fi înșelată

Mai multe femei din China aleg să-și trăiască viața alături de parteneri homosexuali. Momentan, cercetătorii vor să afle secretele mariajului și adevăratele traume prin care trec atât femeile, cât și bărbații. Odată ce află că partenerii lor au altă orientare sexuală, femeile pot decide să tacă pentru a meține stabilitatea căsniciei și pentru a-și proteja copiii.

Uluitor! 16 milioane de femei trăiesc cu bărbați homosexuali. Prin ce dramă trec acestea

Un studiu în universități arată că 16 milioane de femei din China trăiesc cu bărbați homosexuali. Profesorul Zhang Beichuan, de la Universitatea Qingdao a studiat ani întregi această situație, și a ajuns la concluzia că majoritatea femeilor implicate în astfel de căsători aleg să nu își spună povestea de teama discriminării, chiar dacă ele reprezintă în mare partea, cele mai afectate din cuplu.

Astfel, omul de știință susține că 80% dintre bărbații non-heterosexuali aleg să întrețină relații cu femei din cauza tradițiilor de familie și de multe ori, femeile nu știu de adevăratele orientări ale partenerilor. „In perioada in care au doar intalniri cu iubitele lor oficiale, barbatii se prefac ca sunt indragostiti si fac tot ce face un heterosexual alaturi de partenera sa. Dar, de indata ce se casatoresc, devin tot mai reci, pana cand ajung sa aiba o atitudine total indiferenta fata de sotii„, a explicat cercetătorul.

Milioane de femei din China se căsătoresc cu bărbați homosexuali

Chiar dacă această țară a decriminalizat homosexualitatea în 1997, a rămas clasată ca fiind o boală psihică până în anul 2001. Potrivit unui studiu Pew din anul 2013, numai 21% dintre chinezi sunt de acord cu această orientare sexuală. Guvernul chinez a interzis portretizarea homosexualității în filme sau la Tv.

Secretele din căsniciile nepotrivite ascund mari traume atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acesta se numește fenomenul Tongqi. Fenomenul a fost în umbră de zeci de ani din cauza obiceiurilor culturale tradiționale chineze. Bărbații sunt presați să se căsătorească cu femei la anumite vârste. În ceea ce le privește pe femei, acestea aleg să rămână acasă și să fie întreținute de soții lor, iar odată ce își dau seama că partenerii lor au altă orientare sexuală, pot decide să tacă pentru a menține o stare stabilă în familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: