Redactia.ro
Home » Știri » Uluitor cum a reacționat o femeie după ce soțul i-a reproșat că „nu face nimic” toată ziua în concediul maternal

Uluitor cum a reacționat o femeie după ce soțul i-a reproșat că „nu face nimic” toată ziua în concediul maternal

Ce a putut să facă o femeie după ce soțul i-a reproșat că „nu face nimic” toată ziua în concediul maternal

Iată cum a putut să reacționeze o femeie, deranjată că soțul i-a reproșat că „nu face nimic” în concediul maternal, după ce l-a născut pe bebelușul lor. Multe internaute au decis să o ia ca exemplu. Iată despre ce e vorba!

Uluitor cum a reacționat o femeie după ce soțul i-a reproșat că „nu face nimic” toată ziua în concediul maternal

O femeie supărată că soțul i-a făcut un reproș, în glumă, a reacționat. Ea a împărtășit pe TikTok răspunsul pe care i l-a dat bărbatului ei după ce acesta i-a spus ironic că crede că face nimic toată ziua în concediul maternal.

„Soțul meu a făcut o glumă spunând că el crede că dorm toată ziua în timp ce el este la serviciu și nu fac nimic”, a spus Maisha pe TikTok. „Așa că i-am trimis poze cu fiecare lucru pe care îl fac într-o zi”, a mai completat aceasta.

Femeia a decis să îi trimită partenerului ei de viață poze cu ce face în fiecare zi, ca să-l convingă că nu stă deloc degeaba. Și i-a trimis fotografii non-stop, „bombardându-l” cu tot felul de poze, când spăla biberoane, când curăța chiuveta și aragazul, când îi dădea să mănânce bebelușului, când îl culca, când se juca cu el și tot așa, sute de poze pe zi. Ea l-a anunțat astfel că a luat „prima ei înghițitură de apă dintr-o zi” la ora 12:15, în timp ce în altă imagine a arătat cum dansa cu Noah, bebelușul lor, pentru a-l determina să nu mai plângă.

În cele din urmă, soțul și-a cerut scuze. Bărbatul a spus că „a înțeles ideea cu aproximativ 100 de poze în urmă”. Clipul video a devenit și viral, ulterior. Mulți alți oameni, în special mămici, au fost inspirați de ideea Maishei, potrivit Mirror.

„Doamne, o să-i fac asta partenerului meu mâine, cât este la serviciu”, a comentat cineva pe TikTok.

@maishatok message recieved ✅️ #foryou #foryoupage #fyp #maternityleaveisnotaholiday #maternityleaveisnotavacation #maternityleave #postpartum #mumsoftiktok #momsoftiktok #mumsoftiktokuk #mumsbelike #mumlife ♬ Spongebob Theme – Unay

Ce a putut să facă o femeie după ce soțul i-a reproșat că „nu face nimic” toată ziua în concediul maternal
Foto: Getty Images/iStockphoto
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: