Redactia.ro
Home » Monden » Umilință maximă pentru Irina Fodor din partea Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a dat lovitura

Umilință maximă pentru Irina Fodor din partea Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a dat lovitura

GALERIE FOTO (3) Umilință maximă pentru Irina Fodor din partea Ginei Pistol.

Umilință maximă pentru Irina Fodor din partea Ginei Pistol. Recent, soția lui Irina Fodor a făcut reclamă unui parfum pe rețelele de socializare, dar în același timp, Gina Pistol, a publicat și ea același parfum. Ei bine, aici reacțiile au fost diferite, iar Irina a fost învinsă de Gina.

Umilință maximă pentru Irina Fodor din partea Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a dat lovitura

Irina Fodor va prezenta noul sezon Asia Express, iar unii internauți au criticat-o dur pentru că i-ar fi luat locul Ginei Pistol. Mai mult, alții cred că Irina a fost ajutată de soțul ei, Răzvan, să devină gazda emisiunii. Iar asta nu e tot. Recent, Irina Fodor a făcut reclamă la un parfum ”My Way”, dar se pare că la același parfum face reclamă și Gina Pistol, iubita lui Smiley. Cu toate că Irina a promovat parfumul înaintei Ginei se pare că fanii au apreciat mai mult modul de prezentare al blondinei.

În timp ce iubita lui Smiley a strâns la postare mai bine de 7.000 de aprecieri, Irina a adunat doar 4.000 de aprecieri din partea fanilor. Acest lucru poate fi din cauza criticilor pe care vedeta tv le-a primit în ultima perioadă. Mulți dintre telespectatori o preferă pe Gina Pistol să prezinte show-ul de la Antena 1. Unii fani au susținut că nu vor mai urmări Asia Express din cauza faptului că Gina Pistol nu va prezenta emisiunea.

Irina Fodor va prezenta Asia Express

După ce Gina Pistol a rămas insărcinată, Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o la „Asia Express” și Chefi la cutite. Prezentatoarea este foarte încântată de noul ei proiect care se numeste acum „America Express”. Motivul pentru care Gina Pistol nu a fost aleasă este pentru că ar fi trebuit să plece departe de fiica sa tim de două-trei luni. Vedeta a fost nevoită să refuze oferta. Irina Fodor a anunțat că va prezenta noul proiect de la Antena 1 și abia așteaptă să plece într-o nouă aventură.

Vedeta numără zilele până când va începe filmările și vrea să fie pregătită din toate punctele de vedere. Soția lui Răzvan Fodor a făcut chiar și un curs de automachiaaj inainte de a pleca, pentru a se asigura că machiajul ei va fi unul impecabil. „Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să mă ajute @intzu_makeup cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine.??”, a spus prezentatoarea de la „America Express”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: