Redactia.ro
Home » Monden » Un actor celebru a dat sălile de spectacol pe tarabele din piață. Cum a fost surprins acesta

Un actor celebru a dat sălile de spectacol pe tarabele din piață. Cum a fost surprins acesta

Arsinel la piata

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai respectați actori de la noi. Zilele trecute paparazzi l-au surprins la o tabară din piață, vânzând roșii și bulion. Chiar dacă are 81 de ani își ajută fiul cu afacere din domeniul agricol.

Cum se simte Alexandru Arșinel printre oamenii din piață. Reacția celebrului actor când a fost văzut la tarabă

Bucureștenii care își fac cumpărăturile din piața din zona Cotroceni pot avea parte de o servire inedită. Actorul, Arșinel își ajută fiul cel mic în afacere, iar unori petrece și câteva ore bune vânzând alimentele băiatului. Mai mult, actorul a adus și marfă pentru afacerea băiatului. Paparazzi l-au surpins în timp ce descărca marfa cu ajutorul fiului cel mic.

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit pentru Click!, râzând, Alexandru Arşinel.

Afacerea fiului lui Arșinel este o pasiune mai veche. Ce studii are băiatul

Cristian, mezinul familiei este absolvent de Drept și de ASE, dar pasiunea lui a fost grădinăritul. Acesta s-a dedicate visului său, a amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar anul trecut pătrunsese şi în supermarketuri, unde vindea roşii şi ardei la caserolă.

În ciuda problememlor de sănătate care i-au dat târcoale în ultimul timp, Arșinel nu renunță la plăcerile vieții. Cu o hernie de disc și de rinichi, tensiune și dureri de picioare, actorul continua să se bucure de viață. Prețurile lui Cristian nu sunt nici mai mici, nici mai mari decât cele obişnuite: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: