Redactia.ro
Home » TV » Un actor din ”Las Fierbinți” a plecat la Antena 1. Joacă în „Mangalița”

Un actor din ”Las Fierbinți” a plecat la Antena 1. Joacă în „Mangalița”

GALERIE FOTO (2)

De când s-au lansat, televiziunile PRO TV și Antena 1 mereu au fost rivale. S-au bătut în formate de emisiuni, audienți și… vedete! Mai noi, aflăm că o vedetă consacrată a postului PRO TV a părăsit postul în favoarea Antenei 1.

Mai precis, e vorba despre un actor din ”Las Fierbinți”, care a decis să plece la Antena 1 pentru noul sitcom, ”Mangalița”. Acesta din urmă va debuta pe micile ecrane săptămâna viitoare, 29 septembrie, și promite valuri de râsete.

Un actor din ”Las Fierbinți” a plecat la Antena 1. Joacă în „Mangalița”

Este vorba despre actorul Angel Popescu, care în noul show va juca rolul lui Marcel, soțul directoarei economice Doina Rogojinaru. Acesta recunoaște că tipologia personajului jucat de el este una clasică, cea a unui bărbat ținut sub papuc de femeia de lângă ea.

„Marcel își iese din matcă destul de rar, dar asta nuanțează cumva personalitatea lui. E crescut la țară și și-a făcut un loc al lui în care crește păsări. Aceasta e oaza lui de liniște. E dominat în totalitate de Doina, soția lui, și nu are un serviciu. Un motiv în plus pentru Doina pentru a-l manipula aproape în orice situație. Marcel face paradă de masculinitate, dar e clar sub papuc. E un tip sensibil și îi place să crească păsări. Iubește foarte mult șahul, a fost în tinerețe un campion zonal la șah, dar acum nu mai poate participa la concursuri pentru că nu e lăsat de Doina”, spune Angel Popescu.

Un actor din ”Las Fierbinți” a plecat la Antena 1
Actorul a jucat în mai multe producții de la PRO TV

Pe lângă rolul episodic pe care l-a avut în „Las Fierbinți”, Angel Popescu a apărut și-n serialul „Atletico Textila”, difuzat pe același post. Acolo, el juca rolul lui nea Traian.

În afara scenei și a platourilor de filmare, Angel Popescu se uită la filme bune, care să-l emoționeze, gen trilogia “Nașul”, „Tăcerea mieilor” sau „Mai bine nu se poate”. “Îmi mai place să ascult muzică rock, în special Metallica, formația mea favorită, pe care am văzut-o în concert de patru ori. Îmi place fotbalul, acum mai mult ca spectator, dar am jucat fotbal. E o pasiune care datează din copilarie, căci am fost la juniori, la Dinamo, unde am jucat la nivel profesionist între 1989-1990. Nu gătesc. Dacă intru în bucătărie fac atac de panică. Aș fi fost cel mai prost bucătar din lume, sunt un antitalent total. Îmi place însă mult la șuetă cu prietenii, să râdem și să bem un șpriț”, mai spune el.

Citește și Cum arată Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern

Loading...