Redactia.ro
Home » Știri » Un băiat de 17 ani din Turnu Măgurele a fost înjunghiat de doi adolescenți – UPDATE: IMAGINI VIDEO

Un băiat de 17 ani din Turnu Măgurele a fost înjunghiat de doi adolescenți – UPDATE: IMAGINI VIDEO

Un alt atac violent! Un băiat de 17 ani din Turnu Măgurele a fost înjunghiat de doi adolescenți

După cazul cumplit petrecut în Grădina Botanică din Craiova zilele acestea, când o fată de 14 ani a fost ucisă și un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, a avut loc un alt atac violent în Turnu Măgurele, Teleorman. Un băiat de 17 ani a fost înjunghiat în spate de alți doi, de 14 și 16 ani. Iată amănunte.

Un băiat de 17 ani din Turnu Măgurele a fost înjunghiat de doi adolescenți – UPDATE: IMAGINI VIDEO

Doi adolescenți, de 14 și 16 ani, au atacat cu un cuțit un băiat de 17 ani, în Turnu Măgurele. Băiatul era cu prietena lui, se plimbau pe stradă, când cei doi băieți au sărit asupra lui să-l rănească. Cel de 14 ani a lovit victima cu pumnul în zona feței, iar cel de 16 ani l-a atacat cu un cuțit în spate, potrivit evz.ro.

Din primele date, ar fi vorba despre un conflict spontan, a relatat Digi24.

De altfel, atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată pe strada din Turnul Măgurele. Polițiștii au reușit astfel să îi identifice pe cei doi băieți atacatori, se cunoaște locuința acestora, dar până la această oră cei doi nu au fost găsiți de polițiștii din Teleorman, potrivit informațiilor Antena 3 CNN.

Iată ce indică imaginile surprinse pe camerele de supraveghere. Sunt imagini filmate pe strada principală, pentru că în zona centrală a avut loc acest atac. Imagini care arată destul de clar ce s-a întâmplat undeva în jurul orei 4:15, atunci când a fost reclamat și la numărul unic de urgență 112 acest incident.

Victima a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Prietena lui a scăpat nevătămată. Cazul din Turnu Măgurele vine după cel din Craiova, când un tânăr a fost rănit grav și băgat în spital, iar o fată de 14 ani a fost ucisă după ce un biat de 17 ani i-a înjunghiat în plină zi, în Grădina Botanică. Mama fetei ucise a transmis un mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut fetița. Citiți continuarea aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: