Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul dureros al mamei fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova. Curg șiroaie de lacrimi pe obrajii ei: „Îngerașul nostru scump”

Mesajul dureros al mamei fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova. Curg șiroaie de lacrimi pe obrajii ei: „Îngerașul nostru scump”

Mesajul dureros al mamei fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova. Curg șiroaie de lacrimi pe obrajii ei: „Îngerașul nostru scump”

Mama lui Melis, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a transmis un mesaj sfâșietor. Iată ce a scris aceasta în mediul online.

Mesajul dureros al mamei fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova: „Îngerașul nostru scump”

Cu ultimele puteri, mama lui Melis, în vârstă de 39 de ani, de meserie pictoriță, a transmis un mesaj extrem de dureros după ce și-a pierdut fiica în atacul sângeros din Grădina Botanică din Craiova.

Melis, eroul nostru, ai fost o lumină blândă în viețile noastre, un înger care ne-a adus bucurie și iubire necondiționată. Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău prețios!”, a postat mama lui Melis pe pagina ei de Facebook.

„În urma tragicului eveniment petrecut ieri, în Grădina Botanică, îngerașul nostru scump se află, din această după-amiază, la Capela Bisericii Sf. Spiridon (în spatele Farmaciei 3F)”, a mai scris mama fetei în aceeași postare.

Conform rudelor, Melis va fi condusă pe ultimul drum, joi, 28 iunie 2023, în jurul orei 12.00.

Ce au declarat reprezentanții Colegiului Militar, unde învăța liceanul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică

Iată ce au declarat reprezentanții Colegiului Militar, unde învăța liceanul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică și l-a atacat brutal pe prietenul ei!

„Au fost sancțiuni, dar nu pentru abateri grave, sancțiune pentru un Colegiu Militar înseamnă și întârzierea la raportul de dimineață și întârzierea la studiu. Da, aici a fost la un moment dat încadrat, dar nu, în niciun caz pentru abateri grave. Nu a avut altercații, nu au fost sancțiuni pentru asta.

Trebuie să vă spun că este un elev de 7,66, un elev mediu. 

Trebuie să vă spun că nu am făcut o întâlnire cu elevii.

Comportamente care să ne ducă cu gândul la o astfel de faptă, în niciun caz, nu ne-am întâlnit cu ele. Este șocant.

Nu am discutat cu membrii familiei. Nu au luat legătura cu noi, iar în momentul în care am încercat să luăm legătura cu ei, nu au răspuns la telefon”, a declarat Ioana Lădaru, purtător de cuvânt la Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu”.

Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: