Redactia.ro
Home » Știri » Un an de la moartea lui Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu. Gestul emoționant făcut de familia acestuia

Un an de la moartea lui Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu. Gestul emoționant făcut de familia acestuia

Reacția dură a familiei tânărului ucis de Mario Iorgulescu după ce acestuia i s-a micşorat condamnarea definitivă: „Mai bine murea şi Mario şi ştiam o treabă!”

În urmă cu un an Mario Iorgulescu avea să curme viața unui tânăr de 24 de ani. Fiul fostului șef al LPF s-a urcat băut și drogat la volanul bolidului de lux cumpărat de tatăl său și la scurt timp a lovit mașina în care se afla Dani Vicol, care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. La un an de la moartea acestuia, familia tânărului au postat mesaje dureroase pe rețelele de socializare.

Un an de la moartea lui Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu. Ce a făcut familia acestuia

S-a împlinit un an de când Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani era ucis de fiul lui Gino Iorgulescu.
Mario Iorgulescu, fiul fostului președinte al Ligii Profesionale de Fotbal, a produs un accident mortal după ce s-a urcat băut și drogat la volanul mașinii sale. Nervos pe iubita sa, Mario a intrat pe constrasens și a lovit mașina în care se afla Dani Vicol, un tănăr de 24 de ani.

Din nefericire, Dani nu a supraviețuit impactului puternic, fiind declarat decedat la fața locului. Fiul fostului președinte LPF, a fost internat la un spital din Italia, iar de atunci autoritățile nu mai dau de el. Ei bine, de atunci, familia tânărului de 24 de ani nu-și mai găsește liniștea și își dorește cu orice preț să se facă dreptate.

Mesaje pline de tristețe pe contul lui Dani Vicol

La un an de la dispariția sa, apropiații i-au postat mesaje pline de tristețe și amărăciune pe contul de socializare al lui Dani Vicol. Pentru cei apropiați, amintirea sa va rămâne veșnic în inimile lor și sunt dispuși să facă orice ca Mario să plătească pentru faptele sale. Dani Vicol avea doi copii, pe care îi creștea alături de soția sa, care a promis că va face tot posibilul ca Mario Iorgulească să fie găsit și pedepsit. ”Se face un an de când ai plecat de pe aceasta lume, dar nu și din inimile noastre… amintirea ta va rămâne veșnic vie, varul meu frumos./ Un an de durere,un an de cand varul nostru a plecat de langa noi!😓 Nu te vom uita niciodata, inger frumos 😭/ Un an fară tine. Cel mai trist și dureros an din viața mea. Te iubesc băiatul meu frumos!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Aflându-se în stare gravă, Mario, 25 de ani a fost transferat la un spital din Italia pentru a se recupera, iar de atunci, nimeni nu știe unde se află fiul fostului președinte a LPF. Autoritățile care anchetează cazul au emis un mandat de arestare pe numele lui Mario, pe o perioadă de 30 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: