Redactia.ro
Home » Știri » Un angajat TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii. Anchetă la fața locului

Un angajat TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii. Anchetă la fața locului

GALERIE FOTO (3)

Scenă de groază la Televiziunea Română! Un angajat a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat în gol de pe clădirea postului. S-a demarat o anchetă, iar din primele detalii nu se știe ce l-a determinat pe bărbat să facă gestul fatal.

Un angajat TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii. Anchetă la fața locului

Tot din primele detalii s-a aflat că victima este, de fapt, un șofer al TVR, în vârstă de 55 de ani. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de intervenție, iar medicii l-au dus pe bărbatul decedat la INML pentru a i se face o necropsie.

Șoferul TVR,  pe numele său George Oancea, lucra la Departamentul Sport, potrivit România TV și nu a lăsat nicio urmă prin care să-și justifice dorința de a se omorî.  „La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare.

Tragedia a avut loc în jurul orei 14:00, iar trupul neînsuflețit al lui George Oancea a fost găsit de un trecător prin zona unde era căzut. Acesta a alertat oamenii legii. Medicii care s-au deplsat la TVR au încercat să-l resusciteze pe șofer, dar în zadar. Tot conform primelor date ale anchetei declanșate este vorba despre o sinucidere.

Colegii bărbatului sunt copleșiți de durere

„Confirm decesul colegului nostru, este o tragedie fără margini. Condoleanța familiei îndoliate!”, a transmis Dorin Chioțea, noul șef al Sportului din TVR.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă pentru a se stabili cu exactite circumstanțele morții șoferului.

Un student la Drept s-a aruncat în gol de la etajul 5

Un student de la Drept, din Timișoara, a făcut aceeași faptă ca angajatul TVR. S-a aruncat în gol câțiva metri, sâmbătă, mai exact de la etajul 5 și a murit pe loc. Concret, sinuciderea s-a produs în blocul unde locuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: