Redactia.ro
Home » Sport » Un arbitru italian a fost împușcat mortal

Un arbitru italian a fost împușcat mortal

arbitru omorat, Italia

Dramă în fotbalul italian. Un arbitru și iubita acestuia au murit, după ce au fost împușcați în propriul lor apartament. Deocamdată poliția nu a reușit să identifice niciun suspect, dar se pare că acesta îl cunoștea pe arbitrul Daniele De Santis.

Arbitrul Daniele De Santis în vârstă de 33 de ani și logodnica sa, modelul Eleonora Manta, au decedat, după ce au fost împușcați chiar în casa lor. Aceștia locuiau în orașul Lecce. Poliția a luat imaginile surprinse de camerele de luat vederi pentru a identifica făptașul. Aceștia au surprins un un bărbat care alerga, dar avea fața acoperită. De asemenea purta un hanorac și avea un rucsac. Vecinii arbitrului ar fi auzit țipete din apartament, înaintea tragediei. POtrivit acestora, dar și probelor obținute la fața locului, criminalul nu a intrat în forță. Este clar că cele două victime îl cunoșteau și l-au lăsat să intre în apartament. Vecinii spun că mai întâi s-au certat, abia apoi s-au auzit țipete. Mai mult i-ar fi spus criminalului pe nume.

„Andrea, nu!”, a strigat iubita arbitrului, Eleonorei Manta potrivit celor de la Marca.

Deocamdată reprezentanții poliției nu au dat niciun amănunt în acest caz.

Daniele De Santis avea astăzi meci

Daniele De Santis ar fi trebuit să conducă chiar astăzi meciul dintre Monopoli și Modena din Cupa Italiei. Arbitrul în vârstă de 33 de ani a debutat în arbitrajul prosesionist în urmă cu trei ani. Atunci a fost prezent ca al patrulea arbitru la meciul dintre Pisa și Benevento, din Serie B. În total, din 2017 până acum De Santis a condus peste 130 de meciuri în Serie C și Serie D.

„A fost curajos și smerit, un arbitru de mare perspectivă”, se scrie în comunicatul Asociației Italiane a Arbitrilor, remis astăzi după tragicul eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: