Redactia.ro
Home » Sport » Tătărușanu a debutat la AC Milan! Tot sâmbătă a fost prezentat oficial

Tătărușanu a debutat la AC Milan! Tot sâmbătă a fost prezentat oficial

Ciprian Tătărușanu, debut, AC Milan,

Ciprian Tătărușanu a debutat la AC Milan. Din păcate portarul naționalei României a primit gol. Românul a decis să accepte oferta italienilor și a plecat de la Lyon după un sezon.

Ciprian Tătărușanu a fost prezentat sâmbătă oficial la AC Milan și a jucat primul meci. A intrat în minutul 57 al amicalului cu Brescia, câștigat de milanezi cu 3-1.

„Am vorbit cu Mister, mi-a zis bun venit, mi-a spus că este încântat că vom lucra împreună și că mă așteaptă cât mai rapid la antrenamente. Este foarte bine când ai în echipă jucători care șutează foarte, foarte bine. Așa, lucrurile devin mult mai ușoare”, a spus Tătărușanu.

AC Milan va juca primul meci din preliminarile Europa League pe 17 septembrie, celor de la Shamrock Rovers, în deplasare.

„În această nouă aventură cu Milan, sper să jucăm un fotbal bun și formăm un grup puternic și să terminăm mai sus în clasament decât anul trecut. Cred că pot aduce echilibru, acum Milan este o echipă tânără și cred că pot ajuta la acest aspect”, a spus Tătărușanu.

Tătărușanu, contract pe trei ani

Ciprian Tătăruşanu a semnat un contract pe trei ani cu AC Milan. Este pentru a doua oară în cariera sa când joacă în Serie A. În perioada 2014 – 2017 a fost la Fiorentina. Românul a decis să plece de la Lyon unde a fost mai mult rezervă. Italienii îi dau un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon. Ciprian Tătăruşanu va purta tricoul cu numărul 1, pentru că numărul 99 îi aparține portarului Gigi Donnarumma. Până acum italienii au avut 7 portari care nu erau italieni. Jens Lehmann, Dida, Kalac, Gabriel, Diego López, Pepe Reina și Amir Begovic. Înaintea lui Tătărușanu alți trei români au jucat la AC Milan. Florin Răducioiu, Cosmin Contra și Cristian Daminuță

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: