Redactia.ro
Home » Știri » Un avion TAROM a fost lovit de un trăsnet. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Un avion TAROM a fost lovit de un trăsnet. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Un avion TAROM a fost lovit de un trăsnet. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Un avion TAROM a fost lovit de un trăsnet. Ce s-a întâmplat cu pasagerii. O aeronavă a companiei Tarom cu destinația Bruxelles a fost lovită de un trăsnet după ce a decolat de pe aeroportul Henri Coandă.

Un avion TAROM a fost lovit de un trăsnet. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Potrivit Mediafax, în noaptea de duminică spre luni, un avion al companiei Tarom cu destinația Bruxelles a fost lovit de un trăsnet după ce decolat de la București. Pilotul a decis să întoarcă aeronava pe aerportul Henri Coandă.

Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, iar pasagerii au fost debarcați și au așteptat timp de două ore în aeroport pentru a sosi un alt avion care să-i transporte spre Bruxelles. Ulterior, aceștia au ajuns cu bine la destinație. Momentan, aeronava este oprită la sol pentru verificări sulplimentare.

TAROM a suspendat toate zborurile către Italia

Compania aeriană Tarom a anunțat că în urma ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență s-a decis ca până pe data de 23.03.2020 zborurile către și dinspre Italia vor fi suspendate din cauza răspândirii coronavirusului.

Dragi pasageri, in urma ședinței Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență din data de 08.03.2020 organizata la sediul Ministerului Afacerilor Interne s-a decis ca pana pe data de 23.03.2020 să se suspende toate zborurile către si dinspre Italia din cauza răspândirii infectiei cu virusul COVID19.
Pasagerii care aveau bilete achiziționate și aveau ca data de calatorie aceast interval (09.03.2020-23.03.2020) vor putea sa foloseasca contravaloarea acestora pentru a achiziționa o alta călătorie cu compania noastra sau vor putea primi banii înapoi. Pentru a execita opțiunea, va rugam sa ne contactați la adresa de email contact@tarom.ro sau la numărul de telefon 021 9361.
Va asiguram ca prioritatea noastră numărul 1 este siguranta pasagerilor noștri„, a fost mesajul postat de Tarom.

Dragi pasageri, in urma ședinței Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență din data de 08.03.2020…

Publicată de TAROM pe Duminică, 8 martie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: