Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un băiat de 14 ani a murit după o vizită la cinema. Ce i-a produs moartea copilului

Un băiat de 14 ani a murit după o vizită la cinema. Ce i-a produs moartea copilului

a murit după ce a mancat popcorn

Un tânăr de doar 14 ani din Anglia a murit după ce a mers cu părinții să vizioneze un film. Ruben Bousquet a făcut șoc anfilactic după ce a mâncat o pungă de popcorn. Medicul legist de la un spital cunoscut din Anglia a decis că a făcut o reacție alergică la gustarea de la cinematograf.

Părinții înudurerați cer explicații la un an de la incident

Băiatul de 14 ani era un talentat jucător de hochei. El suferea de mai multe alergii precum și la ouă, lapte și soia, dar nu a fost prima oară când mânca popcorn de la acel cinematograf. Tânărul a decedat a doua zi după seara petrecută la cinematograf.

Ruben Bousquet a fost împreună cu părinții săi la Odeon din Greenwich, sud-estul Londrei, la 18 aprilie 2019. A doua zi medicu legist de la spitalul în care se afla Ruben a concluzionat că a făcut o reacție alergică la unele produse din aliment. Medicul, Andrew Harris a spus că floricelele au fost contaminate încrucișat cu lapte, declanșând reacția alergică a lui Reuben.

Familia adolescentului s-a arătat dezamăgită de rezultatele anchetei decesului, scrie The Sun. „Suntem dezamăgiți că nu există nicio concluzie solidă”, a declarat mama băiatului. El era „extrem de sensibil la alergiile alimentare”, inclusiv lapte de vacă, ou crud și soia, conform anchetei.

Ce decizie a luat cinematograful Odeon după moarte băiatului

Andrew Harris a declarat că furnizorul de alimente Thomas Tucker Ltd al cinematografului nu a reușit să efectueze evaluări ale riscurilor la schimbarea locației fabricii.

În septembrie 2019, compania a intrat în administrare după ce Agenția pentru Standarde Alimentare a lansat o alertă de alergie atunci când a fost dezvăluit că produsele din popcorn ale firmei ar fi putut conține lapte nedeclarat. Cinematograful Odeon și-a „reziliat” contractul cu Thomas Tucker Ltd în aceeași lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: