Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș

Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș

GALERIE FOTO (2) Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș

Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș. Soțul artistei Ileana Ciuculete, și-a pierdut viața, pe 1 decembrie, într-un accident rutier, în Spania. El s-ar fi aaflat în mașină cu încă doi bărbați, unul care se află în comă, și al doilea care a fugit de la locul accidentului.

Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș

Potrivit Ciao.ro, autoritățile din Spania au reușit să-l găsească pe cel care se afla în mașină cu Galeș în momentul accidentului și care a fugit de la locul accidentului. Doina Belu, nașa lui Galeș, a declarat că acesta ar fi fost găsit. “Se pare că pe cel dispărut l-au găsit și este arestat”.

Foarte probabil, bărbatul se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, acesta fiind și motivul, cred anchetatorii, pentru care a fugit.

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în astăzi, pe data de 10 decembrie 2019. Viviana Mantoiu, fosta iubită a lui Gale, a plătit 3.700 de euro, pentru transportul sicriului la București.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie

Galeș și-a pierdut viața pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-al lui, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Galeș se pare că a avut un presentiment înainte să moară. . ”Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș.

Citeste si:Doi farmaciști au folosit la jocuri de noroc online datele unui client care își făcuse card de fidelitate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: