Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a incendiat sectorul 6 al capitalei. Ce pagube a făcut acesta

Un bărbat a incendiat sectorul 6 al capitalei. Ce pagube a făcut acesta

foc in sectorul 6

Ieri noapte un bărbat de 33 de ani a stârnit panica într-un sector din București. El a incendiat un autoturism, dar nu s-a oprit aici. Acesta a mai dat foc și la copertina unui teren de sport și o ghenă de gunoi.

Ce spun oamenii legii

Lângă mașină au fost identificate mai mult resturi. Se presupune că acel loc a fost primul incendiat. După aproximativ 15 minute, în sectorul 6 a fost sesizate și alte două incendii. O ghenă de gunoi, și un copertina unui teren de fotbal au suferit pagube. Încă nu se cunosc motivele bărbatului.

Având în vedere condițiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza inițierii cu intenție a focului.

În baza investigațiilor și audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat și condus la audieri la sediul Secției 25 Poliție. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât și copertina unui teren de sport”, anunță Poliția Capitalei.

Se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere calificată cu bărbatul în stare de reţinere. Din primele informații, bărbatul este din Ilfov.

Alte incendii

Zilele trecute o sală de sport din Argeș s-a făcut scrum. Focul s-a extins la sala de sport de la un incendiu de vegetație din apropiere. Oamenii au fost îngroziți, iar poliția a fost anunțată imediat.

Flăcările violente mistuie sala de sport situată în curtea Școlii primare Slobozia din Argeș. La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma și Serviciul voluntar pentru Situații de Urgență cu două autospeciale de stingere .

Focul a pornit de la vegetația din curtea școlii și s-a propagate imediat la clădirea din curtea școlii. Suprafața incendiată este de 400 mp și o anexă alăturată a fost afectată. Nu se știu motivele izbucnirii focului, iar din fericire nu au existat victime.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: