Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a închiriat o casă pe care a transformat-o în iad. Polițiștii au găsit 31 de cadavre în locuința individului

Un bărbat a închiriat o casă pe care a transformat-o în iad. Polițiștii au găsit 31 de cadavre în locuința individului

31 de cadavre au fost găsite în casa unui bărbat.

Într-un caz șocant petrecut recent în Statele Unite ale Americii, un bărbat a fost arestat după ce polițiștii au descoperit cadavrul unei femei și rămășițele a 30 de persoane într-o casă pe care o închiriase. Incidentul a avut loc în urma unui ordin de evacuare emis pentru locuința respectivă, iar ceea ce au găsit oamenii legii în interior a depășit cu mult orice așteptări.

Cum s-a întâmplat totul

Conform informațiilor furnizate de poliție, individul în cauză deținea o firmă de servicii funerare și se confrunta cu probleme financiare. Într-un act șocant, acesta a ales să ascundă rămășițele a 30 de persoane și cadavrul unei femei într-o locuință pe care o închiriase. Descoperirea a fost făcută atunci când autoritățile au intervenit pentru a executa un ordin de evacuare.

Potrivit poliției din Denver, bărbatul, identificat drept Harford, părea să aibă dificultăți financiare în cadrul afacerii sale de servicii funerare. Existau situații în care acesta nu reușea să finalizeze procedurile de incinerare, lăsând rămășițele într-o stare neglijată și nesupravegheată.

Cadavrul femeii de 30 de ani, găsit într-o mașină funerară în interiorul locuinței, fusese decedată cu aproximativ doi ani în urmă. Polițiștii au inspectat atent atât trupul neînsuflețit al femeii, cât și rămășițele incinerate ale celorlalte 30 de persoane.

Individul a fost arestat pe loc

În urma perchezițiilor, bărbatul a fost imediat arestat, iar anchetatorii au aflat că victimele datează din perioada 2012-2021. Aparținătorii acestora nu reușiseră să recupereze cenușa, iar unul dintre martori a povestit că a durat ani întregi până când a reușit să obțină cenușa bunicului și tatălui său.

„Harford pare să fi avut probleme financiare în afacerea sa. Uneori, nu era capabil să finalizeze incinerările pentru a oferi rămășițe familiilor”, a transmis poliția din Denver.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și motivele din spatele acestei atrocități. Între timp, comunitatea este șocată și îngrozită de amploarea și grotescul descoperirii făcute în casa închiriată de Harford.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: