Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat a purtat timp de 20 de ani același tricou. Motivul este unul emoționant

Un bărbat a purtat timp de 20 de ani același tricou. Motivul este unul emoționant

Povestea unui bărbat din Japonia a devenit virală. Fiica sa a observat că timp de 20 ani, tatăl său purta același tricou. S-a tot întrebat care este motivul, iar într-o zi a reușit să afle. Atunci când a descoperit, fata a relatat totul pe rețelele de socializare și a stârnit valuri de emoții.

Un bărbat a purtat timp de 20 de ani același tricou. Motivul este unul emoționant

Un tată din Japonia a impresionat cu povestea lui de viață. Bărbatul a îmbrăcat două decenii același tricou și a stârnit curiozitatea apropiaților, dar mai ales a fiice sale. Într-o zi, fata a aflat totul și a izbucnit în lacrimi, informează evz.ro.

Un tricou verde cu guler și mâneci galbene a îmbrăcat japonezul timp 20 de ani. Fiica sa, Ria, în vârstă de 24 de ani, aranja într-o zi, prin casa bunicului. A dat, la un moment dat, peste două fotografii. În acestea, părinţii săi era surâzători în călătoria de după nuntă. Iar un detaliu important pe care l-a observat este că tatăl ei purta tricoul verde cu gulerul galben, iar mama un tricou galben cu guler verde. Femeia era decedată de 18 ani atunci când Ria a găsit fotografiile.

Ria a stârnit emoții în mediul online

Bucuroasă că a deslușit misterul, Ria s-a emoționat până la lacrimi. A ținut să împărtășească totul pe rețelele de socializare, așa că a postat cele două imagini în mediul online, dar și o fotografie cu tatăl ei, mai recentă. Fata și-a descris povestea de viață amănunțit, iar atunci când au citit, internauții au început și ei să plângă. Japonezul avea grijă să coase tricoul, dacă se rupea. Și-a iubit soția atât de mult, încât după moartea ei nu s-a mai recăsătorit.

”M-am îtrebat mereu care e problema cu tricoul acela vechi şi ponosit. De ce nu-şi cumpăra unul nou? Nu-mi puteam imagina că reprezenta o amintire atât de specială pentru el. Dacă tricoul ar fi avut o găurică, el ar fi cusut-o şi ar fi continuat să-l poarte în orice moment, atât la serviciu, cât şi acasă.Tatăl meu, după moartea mamei n-a mai vrut să se căsătoarească şi a preferat să-şi crească singur cei doi copii, purtând mereu în inimă şi pe piele acea amintire a unei iubiri pierdute”, a relatat Ria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: