Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a sunat la 112 și a spus că a găsit o femeie străină în patul lui. Motivul pentru care nu și-a recunoscut propria soție

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că a găsit o femeie străină în patul lui. Motivul pentru care nu și-a recunoscut propria soție

GALERIE FOTO (2) Un bărbat a sunat la 112 și a spus că a găsit o femeie străină în patul lui. Motivul pentru care nu și-a recunoscut propria soție

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că a găsit o femeie străină în patul lui. Era propria lui soție, de fapt. Iată motivul pentru care nu a recunoscut-o.

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că a găsit o femeie străină în patul lui

Cazul ieșit din comun vine din Germania. S-a întâmplat săptămâna trecută, când polițiștii au fost chemați de urgență de către un bărbat. Omul era panicat și susținea că o femeie străină se află în patul lui.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani provine din Süßen, Baden-Württemberg. El a sunat la 112 vineri după-amiază și a anunțat că o „femeie zace în patul lui”, potrivit presei internaționale, Bild. Nu știa cine e și a simțit nevoia să ceară ajutor.

N-a durat mult că situația a fost lămurită. Femeia era, de fapt, soția bărbatului în cauză, în vârstă și ea de 56 de ani.

Motivul pentru care bărbatul nu și-a recunoscut propria soție, de fapt

Bărbatul nu a putut să își dea seama cine se află la el în pat și să o recunoască pe propria lui soție pentru că era foarte beat. Un purtător de cuvânt al Poliției a precizat pentru sursa mai sus menționată că și femeia era în stare avansată de ebrietate.

În timp ce ofițerii se chinuiau să-i explice bărbatului situația, acesta și-a dat seama că mai are o problemă de rezolvat. Nu-și găsea șosetele! Pentru că nu îi convenea asta, el le-a cerut ofițerilor să-l ajute să le caute. După acest moment, polițiștii și-au încheiat operațiunea. Cel mai probabil, bărbatul va avea de plătit o amendă, potrivit Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: