Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Gherla a murit în stradă. Ambulanța a sosit după 50 de minute

Un bărbat din Gherla a murit în stradă. Ambulanța a sosit după 50 de minute

A murit în stradă. Un bărbat a murit în centrul orașului Gherla. Bărbatul a făcut infarct în timp ce se plimba în parc cu nepotul său. Ambulanța anunțată a ajund după 50 de minute.

Un bărbat din Gherla a murit în stradă. Ambulanța a sosit după 50 de minute

Azi corupția mi-a ucis părintele!”, este mesajul publicat a unui fiu, al cărui tată a murit pe stradă, în centrul orașului Gherla. Bărbatul în vârstă de 74 de ani, se plimba în parc, cu nepotul său și, la un moment dat, a căzut din picioare. O trecătoare l-a văzut și a sunat imediat la 112, dar ammbulanța nu a ajuns. Femeia a cerut ajutor într-un magazin.

Bătrânul a primit ajutor de la proprietara magazinului, fiind chemat și un medic cardiolog, iar după o oră, a ajuns și ambulanța, dar din păcate, a fost prea târziu.

Nu sunt suficiente mașini de intervenții

Explicația directorului Serviciului de Ambulanță din Cluj a spus că sunt puține mașini de intervenție, dar și numărul personalului este insuficient. Posturile sunt blocate încă din 2017, motiv pentru care nu se pot face angajări.

Sunt marcat de ce s-a întâmplat și nu este un caz singular. O altă persoană a murit în condiții asemănătoare în urmă cu două luni. Atunci, ambulanța a venit după 40 de minute. În cazul acesta sunt afectat pentru că am fost implicat. Am oferit primul ajutor împreună cu soția mea și am încercat… am făcut tot posibilul. După manevrele de resuscitare, omul și-a revenit, respira, avea puls. Omul acesta putea fi salvat.”, a declarat un martor.

Citeste si:Veste din partea Guvernului! Ministrul Justiției decizie fără precedent

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: