Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat fără adăpost din Botoșani a impresionat o țară întreagă. Ce a putut să facă

Un bărbat fără adăpost din Botoșani a impresionat o țară întreagă. Ce a putut să facă

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 58 de ani, a impresionat întreaga țară. Bărbatul este dovada că oamenii cu suflet bun și moralitate încă există!

A găsit 20,000 de lei în tomberon

Bărbatul fără adăpost a găsit 20,000 de lei în gunoaie, în timp ce își căuta haine. Acesta deși nu are un acoperiș deasupra capului, a mers direct la Poliție pentru a preda banii găsiți. Bărbatul nu s-a gândit că această sumă îl va putea scoate din sărăcie, ci lucrul pe care l-a avut în minte a fost acela că altă persoană suferă din cauza pierderii acestei sume de bani.

Bărbatul fără adăpost nu a oprit nici măcar un leu din banii găsiți. Atât polițiștii cât și oamenii care au aflat povestea au rămas profund impresionați.

„Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei„, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Nicoleta Federciuc.

Bărbatul a mers direct la Poliție. Acesta a declarat exact ce sumă a găsit și le-a explicat unde și cum a reușit să intre în posesia acelor bani. Polițiștii de serviciu au rămas profund impresionați, fiindcă în ziua de azi mai rar vezi asemenea fapte, mai ales știind că omul de afla într-o nevoie mare de bani.

Pentru a ajunge la sediul Poliției, bărbatul a luat un taxi pentru care a plătit 10 lei, dar în niciun caz din suma de bani găsită. A plătit din banii lui, nu din cei găsiți”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Nicoleta Federciuc.

Etichete: