Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale. Toate femeile erau însărcinate! Cum au reacționat mirii

Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale. Toate femeile erau însărcinate! Cum au reacționat mirii

GALERIE FOTO (5) Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale

Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale. Nunta este un eveniment special pentru doi oameni îndrăgostiți, iar invitații sunt întotdeauna persoanele alături de care mirii trebuie să se simte foarte bine. Ei bine, există și excepții, atunci când mirii nu sunt în centrul atenției la propria nuntă. Este și povestea unui bărbat care a ajuns la o nuntă, împreună cu cele șase iubite ale sale, toate însărcinate!

Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale. Toate femeile erau însărcinate! Cum au reacționat mirii

Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale. Doi tineri îndrăgostiți așteptată cu nerăbdare ziua nunții lor, mai ales că acea zi va rămâne una specială în viața lor. Mai mult, în această zi mirii sunt în centrul atenției, iar invitații roiesc în jurul lor. Ei bine, povestea a doi tineri, proaspăt căsătoriți nu este una plăcută, dar ce-i drept, puțin amuzantă. Doi tineri din Nigeria l-au invitat la propria nuntă pe patronul unui club de noapte, pe nume Mike Eze-Nwalie Nwogu, sau Pretty Mike, așa cum e cunoscut printre apropiați. Acesta a devenit vedetă la nunta mirilor, după ce și-a făcut apariția alături de cele șase iubite ale sale, toate însărcinate! Da, este complet adevărat! Mike a postat pe Instagram mai multe poze, menționând că toți bebeluși din pântecele celor șase femei, îi aparțin. „Nu e nici un truc, pur si simplu ne traim viata”, a precizat nigerianul.

Mike și-a făcut prezența într-un costum roz și înconjurat de cele 6 femeie, exact ca un sultan. Mai mult, toate femeile au fost îmbrăcate în rochii mulate argintii. Astfel, bărbatul și iubitele sale au fost în centrul atenției la nunta celor doi tineri, fapt care i-a deranjat pe cei doi miri, care erau și actori în țara africană. Din nefericire, mirii nu prea au avut ce să facă, doar să se bucure în continuare de nunta lor, încercând să nu pară deranjați de Mike.

Invitatul la nunta cu șase femei insarcintate

Cine este Pretty Mike

Pretty Mike este supranumit Playboy-ul nigerian. Acesta conduce clubul de noapte din Nigeria, Lagos Club Uno. Bărbatul nu se sfiiește să declare public că îi place să iubească multe femei, etalându-și pe rețelele de socializare bogățiile sale. Mike este cunoscut pentru relațiile sale amoroase cu foarte multe femei, declarând că îi plac foarte mult femeile și că nu poate fi bărbatul unei singure femei. De-a lungul timpului, Pretty Mike a fost arestat de guvernul statului Lagos pentru comportamentul său, după ce a postat pe Internet mai multe clipuri video în care plimba femei în lesă. În toate aparițiile sale din mediul online, Pretty Mike este înconjurat de femei, ceea ce demonstrează că bărbatul nu poate sta departe de sexul feminin.

Lagos este cunoscut ca având cel mai mare număr de persoane obsedate sexual, dar și cel mai mare număr de tinere și adulți, care nu și-au început viața sexuală. „Toată lumea iubește atenția, chiar și Dumnezeu din Rai este cel mai mare iubitor de atenție.Dar eu iubesc femeile și ele știu asta.Trăim într-o societate în care un număr mare de bărbați căsătoriți înșală. Dacă căsătoria cu cinci soții simultan va elimina înșelăciunea, așa să fie”, este de părere Mike.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: