Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bărbat și-a părăsit sufletul pereche, dar ani mai târziu a întâlnit-o din nou pe fosta. Reacția acestuia este incredibilă!

Un bărbat și-a părăsit sufletul pereche, dar ani mai târziu a întâlnit-o din nou pe fosta. Reacția acestuia este incredibilă!

Un bărbat și-a părăsit sufletul pereche, dar ani mai târziu a întâlnit-o din nou pe fosta

Un bărbat și-a părăsit sufletul pereche, dar ani mai târziu a întâlnit-o din nou pe fosta. Există cazuri în care o persoană are parte de o mare iubire în viață, dar să nu-și dea seama și să o părăsească. Este și povestea unui tânăr care s-a despărțit de sufletul pereche, iar ani mai târziu, după ce și-a dat seama de tot ce a pierdut, acesta a reîntâlnit-o. Ce s-a întâmplat cu acesta?

Un bărbat și-a părăsit sufletul pereche, dar ani mai târziu a întâlnit-o din nou pe fosta. Reacția acestuia este incredibilă!

Un bărbat și-a părăsit sufletul pereche, dar ani mai târziu a întâlnit-o din nou pe fosta. Se spune de multe ori că fiecare persoană are parte numai de o singură mare iubire în viață. Însă, pot exista situații în care o persoană să renunțe la marea sa iubire, neștiind acest lucru, dar aflând mai târziu că a făcut o adevărată greșeală. Este și povestea unui tânăr care a fost nevoit să se căsătorească pentru a-și da seama de acest lucru.

Acesta a povestit că s-a despărțit de femeia pe care o considera sufletul său pereche, menționând că într-un moment nefericit al vieții, a decis să pună punct relației. Deși nu simțea acest lucru, a făcut-o. „Eu am avut o mare dragoste în viață, te făcea să te simți de parcă ești pe altă lume, nu trecea un minut fără să mă gândesc la ea, și când eram împreună nici nu observam cum timpul trece. Era ca într-o poveste. A apărut și prima ceartă, minoră ce-i drept, dar imaturi fiind, în jur de 22-23 de ani, am cedat prea ușor din cauza orgoliului nostru prostesc”, povestește tânărul.

După ceva timp, tânărul a decis să se mute în alt oraș, iar peste câțiva ani s-a căsătorit cu o fată pe care a cunoscut-o la scurt timp după ce s-a despărțit de fosta iubită. Însă, sentimentele pentru ea au rămas adânc în sufletul lui. Cu toate că ținea foarte mult la soția lui, bărbatul nu a avut niciodată acea chimie pe care a avut-o cu fosta parteneră. La doar un an după mariaj, tânărul a reluat legătura cu cea care i-a fost iubită.

Ce s-a întâmplat între cei doi

După ce a început să vorbească, din nou, cu prima lui iubire, acesta a constatat că iubirea pe care i-a purtat-o, nu s-a evaporat. Nici ea nu l-a uitat, povestindu-i că are o viață sentimentală tumultoasă. Deși încă îl mai iubea, fata nu a fost de acord ca acesta să-și părăsească soția pentru ea. Din păcate, bărbatul nu a avut curajul să-și finalizeze mariajul, cu toate că iubea altă femeie. „Ea are o situație profesională bună, însă pe plan sentimental este răvășită. Nu a reușit după despărțirea noastră să își refacă viața sentimentală… de parca a stat ăștia trei ani și m-a așteptat… Acum amândoi suntem profund tulburați, ea nu vrea (are o educație solida în spirit familist) ca eu să îmi las familia, nici eu nu știu dacă sunt pregătit să fac asta… însă amândoi știm că doar împreună putem fi fericiți… putem trăi acea mare dragoste pe care o ai doar o singură dată în viață…”, a scris tânărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: