Redactia.ro
Home » Știri » Un bătrân și-a uitat banii economisiți de o viață într-un autobuz. Când nu credea că își va mai recupera vreodată banii, bărbatul a avut parte de o surpriză

Un bătrân și-a uitat banii economisiți de o viață într-un autobuz. Când nu credea că își va mai recupera vreodată banii, bărbatul a avut parte de o surpriză

GALERIE FOTO (2) Un bătrân și-a uitat banii economisiți de o viață într-un autobuz.

Un bătrân și-a uitat banii economisiți de o viață într-un autobuz. Un bărbat în vârstă a avut parte de un moment de neuitat. Acesta s-a urcat într-un autobuz și și-a uitat rucsacul cu economiile pe care le-a strâns de-a lungul anilor.

Un bătrân și-a uitat banii economisiți de o viață într-un autobuz. Când nu credea că își va mai recupera vreodată banii, bărbatul a avut parte de o surpriză

Un bătrân din București a trăit momente de neuitat.Acesta a muncit toată viața, iar de-a lungul anilor și-a strâns bani pentru a avea cu ce trăi la bătrânețe. În urmă cu câteva zile, bărbatul în vârstă de 70 de ani a urcat într-un autobuz, iar când a coborât și-a uitat rucsacul unde a avea economiile strânse de-o viață. Șocat, bărbatul nu a mai avut ce face, resemnându-se că nu își va mai primi niciodată banii. Ei bine, se pare că omenia încă mai există în zilele noastre.

Când nu se aștepta că o își recupereze vreodată banii, bătrânul a primit un telefon cu totul neașteptat. O tânără care s-a urcat în autobuz a găsit geanta cu suma de 14.000 de lei și nu a ezitat nicio clipă și mers la secția de poliție pentru a preda rucsacul polițistului de serviciu.

Astfel, polițistul de la Secția 22, Aurelian Bobeică, a fost cel care a făcut investigații amănunțite, pentru a reuși să îl găsească pe pensionar. În momentul când agentul la contactat pe bătrânul de 70 de ani, acesta s-a bucurat foarte mult, mărturisind că nu se aștepta nicio clipă să-și găsească economiile de o viață.

O pensionară a uitat o geantă cu 390.000 de euro într-un autobuz

O femeie din Viena și-a uitat economiile de-o viață, într-o geantă pe care a lăsat-o în autobuzul cu care călătorește. Mai exact, femeia a uitat suma de 390.000 de euro. Din fericire, nu a fost nicio persoană care să îi ia geantă, iar când autobuzul a ajuns la capăt, șoferul a observat geanta și a predat-o poliției.

Ulterior, autoritățile au reușit să o identifice pe bătrâna care a rămas uluită când a aflat că șoferul a mers la poliție pentru a returna banii. Femeia a mărturisit că acelea erau economiile sale de o viață și s-a speriat foarte mult când și-a dat seama că nu mai are banii la ea. Poliția nu a precizat de ce a decis bătrâna să meargă cu o sumă atât de mare, cu autobuzul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: