Redactia.ro
Home » Știri » Un campion național și balcanic la culturism din Târgoviște, găsit mort! Cătălin Ștefănescu era pescuit când și-a dat ultima suflare

Un campion național și balcanic la culturism din Târgoviște, găsit mort! Cătălin Ștefănescu era pescuit când și-a dat ultima suflare

GALERIE FOTO (3) FOTO Un campion național și balcanic la culturism din Târgoviște, găsit mort! Cătălin Ștefănescu era pescuit când și-a dat ultima suflare

Cătălin Ștefănescu, un campion național și balcanic la culturism din Târgoviște, a fost găsit mort! Sportivul era pescuit când și-a dat ultima suflare. Iată ce s-ar fi întâmplat cu el.

Un campion național și balcanic la culturism din Târgoviște, găsit mort! Cătălin Ștefănescu era pescuit când și-a dat ultima suflare

La numai 30 de ani, cu multe reușite profesionale în spate, Cătălin Ștefănescu a murit fulgerător. Campion național și balcanic la culturism, din Târgoviște, a reușit să stârnească admirația tuturor celor din jur și nu numai. Oameni care nu îl cunoșteau îl admirau. Toată lumea este șocată de aflarea veștii morții lui.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

„Nu putem exprima prin cuvinte ceea ce simtim, mai ales familia lui. (…) Cuvintele nu-si mai au loc… ”, a scris Iulian Nedelcu.

„Ai fost un exemplu extraordinar pentru mine, bunul simt si respectul de care dadeai dovada erau calitatile tale cele mai frumoase. Te priveam mereu cu admirație si iti strangeam mâna bucuros ori de cate ori ne intalneam la sală, vei rămâne veșnic campion in inimile noastre!!! Rămas bun, prieten drag!!!”, este mesajul lui Dan Oncescu.

Anchetatorii sunt de părere că bărbatul s-ar fi înecat în timp ce se afla la pescuit. I s-ar fi făcut rău și a căzut în apa care nu depășea un metru adâncime. El a fost găsit duminică, 9 iulie 2023, în dreptul ocalității Lazuri, într-un lac de pescuit, a relatat Adevărul.

„Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: