Redactia.ro
Home » Monden » Un celebru prezentator TV a murit într-un azil de bătrâni, uitat de lume. Mesajul lui Dan Negru

Un celebru prezentator TV a murit într-un azil de bătrâni, uitat de lume. Mesajul lui Dan Negru

Vestea ca un cunoscut prezentator TV de la BBC a murit singur, uitat intr-un azil a venit ca un trasnet pentru Dan Negru. Vedeta a postat pe retelele de socializare un mesaj.

Frank Bough, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune de la BBC a decedat zilele trecute, intr-un azil de batrani din Marea Britanie, la 87 de ani. Cu peste 40 de ani lucrati in televiziune si cu unul dintre cele mai mari salarii din aceasta industrie, Frank Bough a fost un personaj emblematic si model pentru multi dintre cei care au ales aceasta meserie. Din pacate, vestea mortii sale nu a facut altceva decat sa intristeze multa lume, printre care si Dan Negru.

https://www.instagram.com/p/CG0xLSnoH1Z/?utm_source=ig_embed

Ce mesaj emotionant a scris dan Negru pe retelele de socializare

Dan Negru a tinut sa posteze o fotografie cu mentiorul sau, prezentatorul BBC Frank Bough. “Cel mai bine plătit prezentator tv din Anglia din toate timpurile a murit intr-un azil de bătrâni la 87 de ani. Frank Bough a fost icon-ul BBC mai bine de 40 de ani și încă e considerat hostul cu cel mai mare salariu din istoria BBC. Showul lui de Crăciun din 1977 încă deține recordul de audiență la BBC cu peste 26 milioane de telespectatori. Ultima fotografie i-au făcut-o cei de la The Sun: Frank Brough plimbându-se in azilul de bătrâni…”

Reputatia de necontestat a prezentatorului BBC, cariera fulminanta, carisma si stilul relaxat in fata camerelor au facut ca Frank Bough sa devina un model pentru cei care au visat la un loc de munca in televiziune. Si Dan Negru a fost influentat de cariera fostului prezentator BBC, astfel ca, s-a aratat dezamagit de starea precara in care ajunsese, dar si de moartea acestuia intr-un azil de batrani.

Vestea ca un cunoscut prezentator TV de la BBC a murit singur, uitat intr-un azil a venit ca un trasnet pentru Dan Negru. Vedeta a postat pe retelele de socializare un mesaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: